19 / 04 / 2024

toki gaziantepp şahinbey başvuruları

toki gaziantepp şahinbey başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortak projesi olarak hayata geçirilen Mavikent'te 1,000 adet daire satışa çıkarılıyor. Ara ödemenin olmadığı projede başvuru dönemi 12 Ağustos'ta başlıyor...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Şahinbey TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Şahinbey projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şahinbey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şahinbey'e 719 yeni konut!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu'da 719 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey sözleşme!

TOKİ Gaziantep Şahinbey sözleşme imzalama işlemleri bugün sona eriyor. 725 adet konuttan 16 hak sahibinin satış sözleşmesi imzalama işlemleri hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar'da teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde yer alan 63 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

toki gaziantepp şahinbey başvuruları Haberi

toki gaziantepp şahinbey başvuruları
Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen TOKİ Mavikent projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortaklığıyla yükseliyor. Geçtiğimiz Nisan ayında 1,000 adet dairenin kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Gaziantep Mavikent'te, bayram öncesi 1,000 adet konut daha satışa çıkarılıyor.


Konut sahibi olmak için 12 bin TL peşin ödenen TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent projesinde banka kredisi ya da ara ödeme yapılmıyor. Şahinbey Belediyesi'nin bayram hediyesi sloganıyla 1,000 dairesini satışa çıkardığı projede 120 ay taksitlendirmede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. 


Dairelerin 93 metrekare 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Mavikent Konutları'nda başvurular 12 Ağustos'ta başlayıp, 27 Eylül'de bitiyor. Başvurular Şahinbey Belediyesi'ne yapılıyor. Şahinbey Belediyesi vatandaşlara rüya gibi evlenme fırsatı...