25 / 04 / 2024

toki gs seyrantepe ihalesi

toki gs seyrantepe ihalesi

İstanbul Seyrantepe'de yapılacak spor kompleksi ihalesinde kritik bir noktaya gelindi. 7. kez verilen süre bugün saat 11.00'de doluyor.

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

TOKİ Seyrantepe'nin çehresini değiştirecek!

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen Seyrantepe (Maşuk- TOKİ) mahallesinde vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak meydan ve yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

Şehitkamil Belediyesi TOKİ için yetki verdi!

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Seyrantepe Konutları törenle teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı.

TOKİ Seyrantepe'de 966 konut teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslime hazır!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nın anahtarları teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar teslim töreni 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Seyrantepe TOKİ’de 20 Ekim heyecanı!

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarındaki 966 dairenin anahtar teslimi 20 Ekim salı günü yapılacak. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil TOKİ Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

toki gs seyrantepe ihalesi Haberi

toki gs seyrantepe ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu'nun yeriyle bağlantılı olarak yapılan ihalede projenin değer kazanması halinde en yüksek teklifi veren firmadan hasılat payını artırmasını isterken, yüzde 7 oranı üzerinde anlaşmaya varıldı.

Ancak en yüksek teklifi veren Eren Talu-Alke ortak girişim grubunun henüz taahhütnamesini vermediği, teminat mektuplarını da sunmadığı öğrenildi.

7. KEZ SÜRE VERİLDİ

TOKİ Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, A.A'ya yaptığı açıklamada, ihalede en yüksek teklifi veren gruba taahhütname ve teminat mektuplarını vermesi için yarın saat 11.00'e kadar süre verdiklerini bildirdi. Bayraktar, "Bu bizim verdiğimiz 7. süre, işin...