19 / 03 / 2024

toki gültepe kentsel yenileme

toki gültepe kentsel yenileme

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren Ankara, Yalova, Hatay ve Düzce'de 4 yeni konut kampanyasının satışına başlıyor.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

İzmir Gültepe kentsel dönüşüm planları yargıya taşınıyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Konak Belediyesi tarafından hazırlanan ve kamuoyunda Gültepe Planları olarak bilinen kentsel dönüşüm planının iptali için dava açılacağını belirtti.

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Ankara'da gündem kentsel dönüşüm!

Altındağ ve Mamak’ın belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmelerin gündemi "kentsel dönüşüm" oldu.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

Gültepe için yeni imar planı hazırlandı!

İzmir'in Konak ilçesi Gültepe semti için hazırlanan yeni imar planları yürürlüğe girdiğinde bölge hızla değerlenecek.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

İzmit Gültepe'ye 443 yeni konut geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.

İzmit Belediyesi'nden Gültepe'ye 443 konut!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını belirterek, proje hakkında bilgiler verdi.

toki gültepe kentsel yenileme Haberi

toki gültepe kentsel yenileme

1) Ankara: Altındağ'da Gültepe Kentsel Yenileme Projesi çerçevesinde 340 konut. 121 metrekare alanlı konutların fiyatı 88 bin 968 YTL ile 117 bin 416 YTL arasında. Başvurular 17 Eylül ile 5 Ekim tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Düzce: Metek toplu konut uygulaması çerçevesinde 1.330 konut. 106 ve 130 metrekare alanlı. Konutların fiyatı 80 bin 588 YTL'den başlıyor ve 126 bin 186 YTL'ye kadar yükseliyor. Başvurular 17 Eylül ile 5 Ekim Tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

3) Hatay: Günyazı'da 252 konut. 145 metrekare alanlı. Fiyatlar 95 bin 8 YTL ile 109 bin 986 YTL arasında. Başvurular 19 Eylül ile 5 Ekim tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

4) Yalova: Altgelir grubu için...