25 / 04 / 2024

toki güzelvadi emekli kura sonuçları tam listesi

toki güzelvadi emekli kura sonuçları tam listesi

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi henüz açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Akbank'tan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları güncellendi

Akbank, Kasım ayıyla birlikte emekli vatandaşlarına yönelik sevindirici bir haberle gündeme geldi. Banka, emekli promosyon rakamlarında önemli bir güncelleme yaptığını resmi olarak duyurdu. Bu güncelleme, emekli vatandaşlarının ekonomik durumunu olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. İşte Akbank'ın gün

Denizbank'tan yeni duyuru: Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası

Emekli promosyon rakamlarına emeklilere müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Denizbank emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Akbank'tan emeklilere müjde! Emekli promosyon rakamları güncellendi

Emekli promosyon rakamlarında son durum belli oldu. Akbank emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Akbank'ın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları..

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

Emekli promosyonunda rekor para veren banka belli oldu. Gören emekli banka önünde kuyruk olacak

Emekli promosyonlarına yönelik bankalar tarafından düzenlemeler yapılmaya devam ediliyor. Emekli promosyonlarında rekor miktarda ödeme yapan banka belli oldu. Bankanın ödediği parayı gören emeklilerin banka önünde kuyruk oluşturacağı iddia edildi.

Akbank Nisan ayına bomba gibi girdi! Emekli promosyon rakamları güncellendi! Hemen bakın!

Akbank Nisan ayına kampanya ile başladı.  Akbank'ın resmi sitesinden emekli promosyon ücretlerinin güncellendiği duyuruldu. İşte Nisan ayı güncel emekli promosyon rakamları ve kampanya fırsatı..

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Emekli ve memura lokum gibi tatlı müjde! 3600 ek gösterge emekli ikramiye farkı kimlere verilecek, kaç TL oldu?

3600 Ek Gösterge kapsamında 2022 senesinde emekli olan memurlara dönük olarak yeni düzenlemeler  oluşturuldu. Peki 3600 ek gösterge ikramiyesi nedir? 3600 ek gösterge ikramiyesi farkı kimlere verilir ve ne kadardır? Detaylar için tıklayınız...

EYT’liler 3600 günden emekli olur mu? EYT 3600 günden emeklilik şartları neler? EYT kimleri kapsıyor?

Yeni yıla kısa süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlara beklenen müjdeyi verdi. Ancak bir de EYT için istenen rakamın altında gününü dolduran emekli adayları bulunuyor. Peki, EYT 3600 günden emeklilik şartları neler, yaşı kaç, maaşı ne kadar?

Emekli olmak isteyenlere müjde! İşte 1800 günden emekli olma şartları

1800 gün prim ve 10 sene sigorta ile birlikte erken emeklilik imkanı vatandaşlara veriliyor. Yaş, sene ve prim şartlarını kazananlar emekli olmaya hak kazanıyor. EYT’ye takılmadan 4-5-6 sene erken emekli olabilirsiniz. İşte detaylar…

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güzelvadi'de hayata geçirdiği konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi sözleşme tarihleri!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde yer alan konutlar için sözleşmeleri 18 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında imzalanacak.

toki güzelvadi emekli kura sonuçları tam listesi Haberi

toki güzelvadi emekli kura sonuçları tam listesi


Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


TOKİ Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi'nde yer alan 20 konut, 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunulmuştu.


Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura çekilişi yarın noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişinde konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. 


Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi!

Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklanmadı. Güzelvadi TOKİ kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer...