28 / 03 / 2024

toki Hamitler altgelir başvuru

toki Hamitler altgelir başvuru

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire alt gelir için satışta. İşte TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu...

Bursa Hamitler 2.Etap TOKİ Alt Gelir başvuru!

Bursa Hamitler 2.Etap TOKİ Alt Gelir başvuru işlemleri 1 Eylül'de başlayacak. Projede peşinler 11 bin 591 TL'den başlıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı Altgelir kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve stoklarda yer alan 419 konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Altgelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu son başvuru!

2 adet dairenin kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkardığı TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu projesinde başvurular devam ediyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu işlemleri devam ediyor. Projede 180 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu!

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu devam ediyor. Projede 90 adet daire alt gelir grubu için satışta.

TOKİ Hamitler 2.Etap Alt Gelir başvuru işlemleri!

Fiyatların 96 bin 594 TL'den başladığı projede toplamda 2 adet daire açık satışta. İşte TOKİ Hamitler 2.Etap Alt Gelir başvuru işlemleri...

Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap alt gelir başvuru günleri!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 96 bin 594 TL'den başlıyor. İşte Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap alt gelir başvuru günleri...

Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap Alt Gelir başvuru!

Peşinatların 11 bin 591 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap Alt Gelir başvuru...

TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire alt gelir için satışta. İşte TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu...

TOKİ Hamitler 2.Etap Alt Gelir başvuru!

Fiyatların 96 bin 594 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Hamitler 2.Etap Alt Gelir başvuru işlemleri 19 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman?

Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Hamitler 2. Etap Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman?

Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları!

1 adet dairenin açık satışa çıkacağı TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap projesinde başvurular 19 Eylül'de başlayacak. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları...

Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları!

Bursa Hamitler 1. Etap AGG Toplu Konut Uygulaması projesi stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları...

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa çıkacağı TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap projesindeki dairenin fiyatı 299 bin TL olarak belirlendi.

toki Hamitler altgelir başvuru Haberi

toki Hamitler altgelir başvuru

Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap Konutları başvurusu T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Projede 2 adet daire alt gelire özel satışta.


Ödeme koşullarında yüzde 20 peşinat sağlandığında 240 aya kadar vade ya da yüzde 12 peşin ödemede 180 ay vade imkanı sağlanıyor.


Peşin ödemelerin 11 bin 591 TL'den başladığı projede başvurular bankanın Bursa ili tüm yetkili şubeleri tarafından yürütülecek. 


TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu 19 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında değişiyor. Fiyatlar 96 bin 594 TL ile 108 bin 761 TL'dir.


Satış duyurusu için