19 / 04 / 2024

toki hasankeyf ihalesi

toki hasankeyf ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te hayata geçireceği 47 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kars ihalesi 18 Şubat'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars'ta hayata geçireceği 366 adet konutun ihalesi 18 Şubat'a ertelendi.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

toki hasankeyf ihalesi Haberi

toki hasankeyf ihalesi

TOKİ, Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

TOKİ tarafından Hasankeyf İlçesi’nin yeni yerleşim alanında inşa edilecek konut ve sosyal donatıların ihalesi gerçekleştirildi.

8 Ağustos 2018, Çarşamba günü yapılan ihale kapsamında üniversite yapıları (10 daireli lojman, nizamiye, sosyal tesis ve 206 öğrenci kapasiteli 2 yurt), halk eğitim merkezi, müftülük, merkez cami, semt cami ve 47 konut ile altyapı ve çevre düzenleme işi bulunuyor.

TOKİ, “Hasankeyf Yeni Yerleşim Alanı”nda bugüne kadar 828 konut, 25 yataklı hastane, 24 derslikli ilköğretim okulu, 24 derslikli yatılı bölge ilköğretim okulu, 24 derslikli ortaöğretim okulu, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon, kapalı spor salonu, anaokulu, ilçe kütüphanesi, turizm otelcilik yüksekokulu,...