26 / 04 / 2024

toki hastane çalışmaları

toki hastane çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

İstanbul'daki hastanelerin çalışmalarında son durum!

Kovid-19 ile mücadele kapsamında hizmete açılacak hastanelerde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İstanbul'da koronavirüs kapsamında 5 hastane hizmet verecek...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

toki hastane çalışmaları Haberi

toki hastane çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her bırı özel hastane standardının üzerinde hastaneler" dedi. 


TOKİ Başkanı Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı. İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Turan, ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge hastanesinin özelliklerinin, Antalya'daki modem özel hastanelerde bile nadir bulunduğunu söyledi. Antalya ziyaretlerinde Kepez ve Serik devlet hastanelerini incelediğini kaydeden Turan, şöyle konuştu:"Tamamı tek ve iki yataklı yapılan bir hastane. Türkiye'nin tamamında da Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 tane hastane inşa ettik ve ediyoruz. Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk...