18 / 04 / 2024

toki indirim kampanyası ne zaman başlıyor

toki indirim kampanyası ne zaman başlıyor

TOKİ'ye borcu olanlar vatandaşlar için 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. 

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

TOKİ 2021 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yoğun talep üzerine  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başladığını duyurdu.

TOKİ 2021 indirim kampanyası 21 Nisan'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşlara müjde geldi. Yoğun talep üzerine yüzde 20 indirim kampanyasının yeniden başlayacağını söyleyen Kurum, kampanyanın 21 Nisan'da başlayacağını dile getirdi.

TOKİ indirim kampanyası 2 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor.

TOKİ indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 10 gün sonra başlıyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlara yönelik her yıl yüzde 20 indirim kampanyası düzenliyor. İşte, TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları... 

TOKİ indirim kampanyası 2018!

TOKİ indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yaptığı  yüzde 20 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlayacak.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanya başvuruları 2018!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanya başvuruları 2018 detayları haberimizde bulunuyor. Kampanya borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenleniyor. 

TOKİ indirim kampanyası başladı mı?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim bugün başlıyor..

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 23 Şubat'ta başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.

TOKİ indirim kampanyası 2015 başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ 2015 indirim kampanyası başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için başvuru tarihi nedir? TOKİ indirim kampanyası 2015 başvuru tarihi ne zaman? TOKİ indirim kampanyasına ne zaman başvuru yapılacak?

TOKİ indirim kampanyası 2015 ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yapılmadı peki 2015'te yapılacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2015 ne zaman yapılacak? TOKİ 2015 indirim kampanyası 20 Ocak'ta ilan edilecek. Ama önce Emlakkulisi.com'da...

Milyonlar bekliyordu! TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı TOKİ projesinin, peşin ödeme kampanyası başladı. Peki TOKİ’nin indirim kampanyasından kimler faydalanacak? İşte TOKİ indirim kampanyasının detayları.

10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022!

Geçtiğimiz günlerde 250 bin konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasının detaylarını da açıkladı. İşte 10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022...

TOKİ indirim kampanyası 2022 başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili detaylar belli oldu. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 detayları...

TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman? TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyası gündemde yer alıyor. Vatandaşlar TOKİ indirim kampanyasına dair detayları bilmek istiyor. İşte o detaylar!

TOKİ indirim kampanyası nedir? 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ için yeni bir indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

TOKİ Sosyal Konut 2022 kampanyasının ayrıntıları gelirken, çok önemli bir detay belli oldu. Müjde verildi, TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanacak! İşte ayrıntılar... 

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021!

TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Milyonların merakla beklediği TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi 2021 belli oldu. Peki TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları!

TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? İşte TOKİ indirim kampanyası 2021 detayları...

TOKİ indirim kampanyasından 11 bin 768 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası dün sona ermişti. Kampanyadan 11 bin 768 kişi yaralandı. 

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası için bugün son gün. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların bugün içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

TOKİ indirim kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olanlar vatandaşlara yönelik başlatılan indirim kampanyası yarın sona eriyor. 

TOKİ indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olanlar vatandaşlar için 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. 

TOKİ indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

21 Nisan'da TOKİ'ye borcu olanlar için başlayan yüzde 20 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

toki indirim kampanyası ne zaman başlıyor Haberi

toki indirim kampanyası ne zaman başlıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 21 Nisan'da tapularını erken almak isteyen vatandaşlar için başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanya dahilinde borcunu erken ödeyen vatandaşlar için yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

İndirim fırsatından taksit sayısı 12'den çok olan ve borcunun tamamını veya yüzde 25’ini peşin ödeyecek hak sahipleri yararlanabilecek.

Örnek olarak TOKİ'ye 100 bin TL borcu olan bir hak sahibi kampanyadan yararlanmak istediğinde 80 bin TL ödeme yapması talep edilecek. Borcunun yüzde 25'ini ödeme yapması durumunda 25 bin TL için 5 bin TL indirim kazanacak, 20 bin TL ödeyecek.

İşte indirim kampanyasının şartları:

İndirim fırsatından geri ödemede taksitleri en geç 2019 yılı sonu itibariyle başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek olup, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler...