18 / 04 / 2024

toki indirime kimler başvuruyor

toki indirime kimler başvuruyor

Yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabileceği kampanyada yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki TOKİ kampanyası ne zaman?

TOKİ'ye başvuranlar dikkat! TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır? Bir bir açıklandı! Şimdi bakın! 

TOKİ'ye başvuru yapan ancak kurada ismi çıkmayan binlerce vatandaş, para iadesinin nasıl yapıldığını merakla araştırıyor. Peki TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır?

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

TOKİ 240 ay taksitle konut satacak! TOKİ'nin ucuz konut projesine kimler başvurabilir? Gençlere de müjde geldi!

TOKİ'nin 81 ildeki ucuz konut projesinde detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ'nin 81 ildeki sosyal konut projesine kimler başvurabilecek? TOKİ sosyal konut projesinde ödeme seçenekleri nasıl? İşte dev projeyle ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ'den kimler konut alabilir?

TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ'den nasıl ev alınacağını ve başvuru koşullarını araştırıyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? İşte detaylar...

TOKİ'den kimler ev alabilir? 

TOKİ'den ev almak isteyenler için başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev almanın şartları nelerdir? TOKİ'den kimler ev alabilir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ projelerine kimler başvurabilir?

Dar gelirli vatandaşlar için konut üretmeye devam eden TOKİ, 5 yılda 280 bin sosyal konut inşa edecek. Peki TOKİ projelerine kimler başvurabilir?

2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir?

TOKİ Kayaşehir'de ev fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Peki 2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir? İşte detaylar...

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında hayata geçirilecek yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Peki kampanyadan kimler faydalanabiliyor? İşte detaylar...

TOKİ Piri Reis Vadisi'nde indirime gidildi!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen "Piri Reis Vadisi Toplu Konut Projesi"nde, 208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken peşinatlarda indirime gidildiği bildirildi.

TOKİ yüzde 20 indirime gidiyor!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı, 175 bin alıcının yararlanacağı indirim kampanyasını 22 Ağustos'ta başlatacak. Bu kampanya kapsamında borcunu erken kapatan konut ve iş yeri sahiplerine geriye kalan borçları için yüzde 20 indirime gidilecek.

TOKİ 2016 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ'nin 2016 yılı indirim kampanyası 22 Ağustos'ta başlıyor. Peki TOKİ 2016 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

toki indirime kimler başvuruyor Haberi

toki indirime kimler başvuruyor

Geçen yılki yüzde 20'lik kampanyada 33 bin vatandaş yararlanırken; bu yılki indirim kampanyasından ise yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabilecek.


Yüz 20 indirim kampanyasından; satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve iş yerleri sahipleri kampanyadan faydalanabiliyor. Kampanyadan vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler yararlanamıyor.


TOKİ kampanyası ne zaman?

Konut ve iş yeri alıcıları için kampanya bugün başladı ve 30 Eylül tarihine kadar ilgili bankaya başvuruda bulunacaklar.


TOKİ'nin indirim kampanyası için bankalar ve kredi koşulları şöyle:

Halk Bankası

Vade (Ay)         1-24-25-48-49-60-61-120

Faiz Oranı (%)  0,80 0,89 0,90 0,95

Tahsis Ücreti   Yok


Ziraat Bankası

Vade (Ay)          1-24-25-48-49-60-61-120

Faiz Oranı (%)  0,80 0,89 0,90 0,95

Tahsis Ücreti   Yok


Tülay...