29 / 03 / 2024

toki indirimi var mı

toki indirimi var mı

TOKİ, bu yıl finansal açıdan ihtiyacı olmadığı için geleneksel indirimini yapmayacaktı. Ancak, yoğun talep üzerine karar değişikliğine gidildi. Peki, 2016 TOKİ indirimi ne zaman olacak?

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine son dakika indirimi olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni indirim var mı? 

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

ADL’de büyük kış indirimi başladı! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kadın giyim markası ADL’nin büyük kış indirimi kampanyası Trendyol’da başladı. Peki ADL kış indiriminde hangi ürünler var? Hangi ürünler ne kadar, kaç TL? İşte detaylar…

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

Xiaomi Redmi 10'a Teknosa`dan indirim müjdesi! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan müjde! Teknosa'nın Xiaomi Redmi 10 için alışveriş sepeti indirimi var. Xiaomi Redmi Note 10'un Teknosa'da fiyatı ne kadar? 5 Kasım 2022'den itibaren fiyat listesi...

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

toki indirimi var mı Haberi

toki indirimi var mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından her yıl gerçekleşecen 'TOKİ İndirim Kampanyası' bu yıl finansal açıdan ihtiyaç olmadığı için yapılmayacaktı. 


Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine TOKİ yönetimi karar değiştirerek indirim kararı aldı. İndirim kampanyasının uygulanması için ilk yarının bitmesi bekleniyor. 


2016 TOKİ indirimi ne zaman olacak?

TOKİ indirim kampanyası oranı; 30 Haziran tarihi itibariyle memur maaşları ile fiyat endekslerine bağlı yeni taksit artış oranlarıyla birlikte...