20 / 04 / 2024

toki inegöl konut inşaatı

toki inegöl konut inşaatı

TOKİ, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 805 konuttan oluşan 3. Etap konut projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Bursa İnegöl'de inşaat çalışmalarına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İnegöl'de 3. Etap Toplu Konut Projesi'nin inşaatına başladı. 

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Turizm Amaçlı Konut Belgesi nasıl, nereden alınır? 

Turizm Amaçlı Konut Belgesi'nin nasıl ve nereden alınacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

DASK’lı konut sayısı yüzde 43'ten yüzde 58'e çıktı!

2024 yılına girerken 2023 yılının ilk 10 aylık resmi verilerine göre DASK’ta sigortalılık oranında iyi bir yükselme olduğu belirtildi. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre DASK’lı konut sayısı yüzde 2022 yılında yüzde 43 iken söz konusu bu oran 2023 yılında yüzde 58'e çıktı.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022! TOKİ İnegöl 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

Dar ve gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Katkılı konut hesabından kimler yararlanabilir? 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara devlet tarafından verilen katkılı konut hesabının başvuru şartlarını araştırmaya devam ediyor. Peki katkılı konut hesabı başvuru şartları neler? İşte detaylar... 

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İnegöl 805 konut ihalesi yarın!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi 4 Ocak'ta!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İnegöl'e 805 yeni konut!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki inegöl konut inşaatı Haberi

toki inegöl konut inşaatı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 805 konutluk 3. Etap Projesi hayata geçiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleri ile  “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesi kapsamında İnegöl'de hayata geçirilen 3.Etap TOKİ Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.  İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in çalışmaları ile inşa edilen konut sayısı 480’den 805’e çıkarıldı. 3. Etap TOKİ, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nün arkasında inşa ediliyor. 

Ticaret merkezleri yer alacak

Proje dahilinde 805 konuta ek olarak, 2 adet ticaret merkezi ve 1 cami inşa edilecek. Proje için inşaat süresi 550 gün olarak belirlendi. İnegöl...