28 / 03 / 2024

TOKİ işçi

TOKİ işçi

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

TOKİ iş birliği ile 81 ilde başlayacak sosyal konut projelerinin detayları araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Iğdır Merkez 2019 kura çekilişi yarın!

TOKİ Iğdır Merkez 2019 kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 2 yıldır alamadıkları ücretleri için yaptıkları eylemi sonlandırdı. Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı..

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

TOKİ işçi Haberi

TOKİ işçi

2016'da 60 bin konut


Türkiye’de dar ve orta gelir grubuna dahil vatandaşları konut sahibi yapmak ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek amacıyla kurulan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2023 yılına kadar üreteceği konut hedefini revize ederek 1 milyondan 1 milyon 200 bin’e çıkardı. Bugüne kadar yılda en fazla 55 bin konut üreten TOKİ, 2016 yılında ise kendi rekorunu kırarak 60 bin konut üretmeyi hedefliyor. TOKİ’nin nitelik ve nicelik olarak hedef yükselttiğini belirten TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, “Gerek vatandaşlar gerekse paydaşlarımız TOKİ’deki bu pozitif değişimi görüyorlar. Şu an Türkiye genelinde 700 aktif şantiyemiz var. İstanbul ve Anadolu’daki konut sorunu bitene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Emeklilere özel kontenjan


Konut talebinin yüksek olduğu illerde valiliklerden gelen talep üzerine emeklilere yüzde 25’e varan oranlarda konut ayıran...