16 / 04 / 2024

TOKİ ısparta emekli konut projesi

TOKİ ısparta emekli konut projesi

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda Ak Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine yanıt geldi..

TOKİ 2022 projelerinde şok! Emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlarda talep toplanıyor

TOKİ'den emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi geldi. TOKİ 2022 projelerinde talep toplanıyor. İşte tüm ayrıntılar...

TOKİ'den emekliye ev desteği!

TÜED, TOKİ konutlarında kontenjanın yüzde 50'ye çıkmasını ve kira yardımını gündeme taşıdı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler ise TOKİ'nin emekli kontenjanını artırmasını dört gözle bekliyor.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir?

TOKİ, 67 ilde, 50 bin sosyal konut için 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında emekliler için konut başvurularını Halkbank vasıtasıyla almaya başladı. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir? İşte TOKİ 2019 emekli başvuru şartları...

TOKİ Dedeli emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ İrfaniye Emekli kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ İrfaniye Emekli kura sonucu isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kuraları bugün çekildi.

13 Temmuz 2017 TOKİ İrfaniye Emekli kura sonuçları!

13 Temmuz 2017 TOKİ İrfaniye Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede 1201 adet konut yer alıyor.

TOKİ Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Malmeydanı emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 11 Mayıs 2017!

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 11 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 11 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Zafran Emekli kura sonucu 8 Mayıs 2017!

TOKİ Zafran Emekli kura sonucu 8 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Zafran Emekli kura sonucu 8 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam isim listesi!

TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ ısparta emekli konut projesi Haberi

TOKİ ısparta emekli konut projesi

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda Ak Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine AK Parti Isparta Milletvekili ve milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç’ten cevap geldi. Bilgiç, emekliler ve dar gelirlilerin konut sahibi olmaları için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.


Emekli Derneği Başkanı Ersal’ın açıklamalarını okuduğunu belirten Bilgiç, "Başkanımızın açıklamalarını okudum. Kendileri ziyaretlerimizde de bu konuyu gündeme getirmişti. Biz hemen gerekli çalışmalara başladık. Isparta’daki dar gelirli vatandaşlarımızı ve emeklilerimizi TOKİ aracılığıyla kaliteli ve ucuz konut sahibi yapacağız. Buradan müjdeyi veriyorum. Seçimin hemen ardından talep toplama çalışmalarını yapacağız ve TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kanalıyla konut yapım çalışmalarına başlayacağız. Böylece TOKİ Isparta’da 4. etap konut çalışmalarına başlayacak. AK Parti iktidarı Isparta’nın her...