19 / 04 / 2024

toki istanbul kentsel dönüşüm

toki istanbul kentsel dönüşüm

İstanbul'da yatırımlarını hızlandıran TOKİ Tuzla Aydınlar için 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

TOKİ İstanbul'un 7 ilçesinde kentsel dönüşüm başlatacak!

İstanbul'da bu yıl önceliği "kentsel dönüşüme" verecek olan TOKİ, kısa süre içerisinde şehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlatacak.

TOKİ İstanbul'un 7 ilçesine kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

"Kentsel dönüşüme" öncülük verecek olan TOKİ bu yıl İstanbul'un 7 ilçesine yeni kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Projeler toplamda 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümün önünü açacak!

Kanal İstanbul projesinin iki yakasında kurulması planlanan yeni şehirlerle, kalabalık halde bulunan bölgelerde kentsel dönüşüm hızlanacak...

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

toki istanbul kentsel dönüşüm Haberi

toki istanbul kentsel dönüşüm

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla projesi için düğmeye bastı. 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut yapacak olan TOKİ, İstanbul'daki yeni projesini Tuzla Aydınlı'da hayata geçirecek.

Dar gelirli İstanbulluların sevindiren TOKİ  Tuzla Aydınlı Konaşlı projesi 100 bin konut kapsamında hayata geçirilecek. İhalesi 24 Ağustos tarihinde yapılacak projede toplam 508 konut inşa edilecek. 

Mega kent İstanbul'a toplam 10 bin konut

TOKİ dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren 100 bin konut projeleri dahilinde mega kent İstanbul'da 10 bin yeni konut hayata geçirecek. Projeler Tuzla, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde bulunacak. Merakla beklenen projeler için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında kabul edilmişti.

TOKİ'nin İstanbul Arnavutköy projesinde...