29 / 03 / 2024

toki istanbul konutları ne kadar

toki istanbul konutları ne kadar

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de inşa ettiği bin 500 yeni konut kura yöntemiyle satışa çıktı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, söz konusu bin 100 konutun orta, 400 konutun alt gelir grubuna satılacağını açıkladı.

TOKİ İstanbul projelerinde düğmeye bastı! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar satılıyor! Hemen fiyatlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da konut satışları için düğmeye bastı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutların fiyatları resmen açıklandı. İşte ev almak isteyenlerin merak ettiği o detaylar...

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

TOKİ İstanbul Halkalı Konutları satışa sunuldu!

2007 yılında TOKİ'nin Halkalı'da inşa ettiği İstanbul Halkalı Konutları'nda bulunan bin 200 konut satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ Tunceli Konutları anahtar teslimi gerçekleşti!

Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Akpazar beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni Vali Osman Kaymak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TOKİ Ulus Konutları için önemli adım atıldı!

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ankara ziyaretinden Ulus’ta yapılması planlanan TOKİ konutları için önemli açıklamalarda bulundu..

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Derinkuyu Konutları'nda başvuru dönemi başladı!

Derinkuyu İlçesi Esentepe Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutları için müracaatlar başladı. TOKİ Konutları için Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesi nezdinde açılan hesaba para yatıralacak..

En yüksek bina TOKİ'nin konutları olmayacak!

YATAY yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ’nin yaptığı konutlar olmayacak diyoruz.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

toki istanbul konutları ne kadar Haberi

toki istanbul konutları ne kadar

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de inşa ettiği bin 500 yeni konut kura yöntemiyle satışa çıktı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, söz konusu bin 100 konutun orta, 400 konutun alt gelir grubuna satılacağını açıklayarak, "Dar gelirli kesimin taksitleri 539 liradan başlayacak. Başvurular 23 Mart-30 Nisan'da Halkbank'tan alınacak" dedi Başbakanlık Toplu Konut murat İdaresi (TOKİ) İstanbul Palavar Kayaşehir'de yapımı JÜfc devam eden 1500 konutu satışa çıkardı. TOKİ Başkanı Ergün Turan tarafından duyurulan ^ satış kapsamında 1500 konutun tamamı sosyal ve dar gelirlilere dönük olarak inşa edildi. 23 Mart'ta başvurularuin başlayacağını belirten Ergün Turan, konut sahibi olmayan vatandaşlara ulaşmayı amaçladıklarını bu kapsamda, 1100 konutun orta gelir grubuna, 400 konutun ise alt gelir grubuna satılacağını belirtti. 


30 soruda TOKİ Kayaşehir'in yeni kampanyası 2015!


Üç ay içerisinde konutlarda...