26 / 04 / 2024

toki istanbul konutları

toki istanbul konutları

TOKİ Başkanı Turan, geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale ettiklerini ve bu yılda aynı hedefi yakalayacaklarını ifade etti.

TOKİ'den Silivri, Pendik ve Tuzla'ya konut projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kayabaşı'da 3-5 ay sonra bitecek 3 bin adet daire bulunduğunu belirtti. Turan, "Bu yıl Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üretecek yapılandırma içerisindeyiz" dedi.

TOKİ yıl başına kadar 3 bin konutun ihalesini yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, arazi buldukları her yerde emeklilerin ve alt gelirlilerin ev ihtiyacını karşılayabileceklerini belirterek, "Anadolu'nun hemen hemen her yerinde 250 lira taksitle ev talebini karşılayacak imkanımız var" dedi.

TOKİ Başakşehir'de 448 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi.

TOKİ İstanbul'da 7 bin 500 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu İstanbullular'a sunacaklarını söyledi.

TOKİ'den dar gelirliye 539 TL taksitle ev!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de inşa ettiği bin 500 yeni konut kura yöntemiyle satışa çıktı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, söz konusu bin 100 konutun orta, 400 konutun alt gelir grubuna satılacağını açıkladı.

TOKİ İstanbul'daki dönüşümde de etkili olacak!

İstanbul, Kayaşehir'de 1.500 konutu kura yöntemiyle pazarlayacak TOKİ, 539 lira taksitle ev satıyor. Kurum, farklı sebeplerle sorunlu yürüyen İstanbul'daki kentsel dönüşümde de etkili oyuncu olacak.

TOKİ İstanbul'da 1.500 ucuz konut yapacak!

MIPIM Fuarı'nda incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ise ayrıntılarını önümüzdeki günlerde İstanbul'da açıklayacağı 1.500 ucuz konut müjdesini Cannes'da verdi.

TOKİ İstanbul Evleri 2013!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında Türkiye'nin hemen her ilinde bir çok proje yer alıyor. TOKİ İstanbul Evleri 2013 bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

TOKİ İstanbul projelerinde düğmeye bastı! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar satılıyor! Hemen fiyatlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da konut satışları için düğmeye bastı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutların fiyatları resmen açıklandı. İşte ev almak isteyenlerin merak ettiği o detaylar...

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

TOKİ İstanbul Halkalı Konutları satışa sunuldu!

2007 yılında TOKİ'nin Halkalı'da inşa ettiği İstanbul Halkalı Konutları'nda bulunan bin 200 konut satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ Tunceli Konutları anahtar teslimi gerçekleşti!

Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Akpazar beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni Vali Osman Kaymak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TOKİ Ulus Konutları için önemli adım atıldı!

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ankara ziyaretinden Ulus’ta yapılması planlanan TOKİ konutları için önemli açıklamalarda bulundu..

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Derinkuyu Konutları'nda başvuru dönemi başladı!

Derinkuyu İlçesi Esentepe Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutları için müracaatlar başladı. TOKİ Konutları için Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesi nezdinde açılan hesaba para yatıralacak..

En yüksek bina TOKİ'nin konutları olmayacak!

YATAY yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ’nin yaptığı konutlar olmayacak diyoruz.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

toki istanbul konutları Haberi

toki istanbul konutları

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale ettiklerini ve bu yılda aynı hedefi yakalayacaklarını söyledi. 


TOKİ'nin 803 bin konut rakamına ulaştığını vurgulayan Turan, hedeflerinin 2023 yılına kadar bir milyon 200 bin konut üretmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale ettiklerini ve bu yılda aynı hedefi yakalayacaklarını söyleyen Turan, yıl içerisinde 46 bin konutu ihale ettiklerini aktardı.


"TOKİ DEPREME HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR" 

İstanbulu depreme hazırlamak durumunda olduklarını söyleyen Turan, Bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarında TOKİ bundan sonra daha aktif bir rol üstleniyor. 2017yılında çok daha aktif çalışıyoruz. Kentsel dönüşümde kar hedefi gütmüyoruz. İstanbul'daki en önemli toplu konut ve bu kapsamdaki kentsel dönüşüm uygulama alanımız Kayabaşı bölgemizdir. İstanbul halkına ve bölgede yaşayan vatandaşlara, modern...