29 / 03 / 2024

TOKİ istanbul satılık ev

TOKİ istanbul satılık ev

394 TL taksitle ev sahibi olmanın önü açıldı. TOKİ, binlerce vatandaşın ucuza konut sahibi olabileceğinin müjdesini paylaştı...

TOKİ'den İstanbul’da 201 bin liraya konut fırsatı!

TOKİ, 31 ilde 137 konut, 21 ilde ise 120 iş yerini satışa çıkardı. Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile satılan evlerin fiyatları 201 bin 575 liradan başlıyor.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'nin başlattığı yeni ev fırsatı ile beraber dar gelirli aileler ev sahibi olabiliyor. İşte 10.000 TL peşinat ile beraber; ikamet şartı olmadan ev sahibi fırsatı için başvuru şartları...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Vadi İstanbul satılık daire!

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

TOKİ istanbul satılık ev Haberi

TOKİ istanbul satılık ev

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre 2021 yılı konut başvurularının başladığı ve 41 şehrimizde vatandaşların ihtiyaçlarına göre ucuz evler satışa çıkacak. Takvim'de yer alan habere göre; TOKİ'den ev sahibi olmak ve konut satın almak isteyen vatandaşların internet sitesi üzerinde başvuru yapması gerekiyor.

HANGİ ŞEHİRLERDE KONUT SATIŞI VAR?

ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;
 
- T.C. vatandaşı olması,
- Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor),
- Toplu Konut İdaresinden  konut...