27 / 04 / 2024

toki kampüs inşaatı

toki kampüs inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

TOKİ yeni öğretim yılında 50 okulu hizmete açacak!

Toplam 996 okul ve 15 üniversite ile bini aşkın projeyi yürüten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 1.163 derslikli 50 yeni okulu daha hizmete sunuyor.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

ABD'de açık iş sayısı inşaat sektöründe azaldı!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, inşaat ve enformasyon sektörlerinde azaldı...

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

İnşaat sektöründe istihdam Şubat'ta 93 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, istihdam edilenlerin sayısı inşaat sektöründe 93 bin azaldı.

toki kampüs inşaatı Haberi

toki kampüs inşaatı

TOKİ'nin Türkiye'nin iyilik üreten bir kurumu olarak çalışmalarını yürüttüğünü Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bu yıl rekor kırarak 64 bin konut yapmış oluyoruz. Bu TOKİ tarihi için de önemli bir adım. 2019'a kadar 260 bin konut, 2023'e kadar da 500 bin sosyal konut inşa edeceğiz. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin temellerini de 14 Ekim'de atacağız. Son 3 yılda 72 bin öğrenci kapasiteli yurt inşa ettik. Yatırım ile kalkınma hamlesiyle öne çıkacak Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki 23 şehre ciddi yatırımlar yapacağız. Buralara 60-70 bin konut inşa edeceğiz. Diyarbakır'da 5 bine yakın konut inşaatımız devam ediyor. Terörden etkilenen bölgelerde konut yatırımlarımız sürüyor" dedi. 




Yeni...