18 / 04 / 2024

toki karabük

toki karabük

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Karabük TOKİ Emekli Evleri başvuruları 2015!

TOKİ Karabük Konutları için 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor. Projede emekli kategorisinde 426 adet konut satılıyor. İşte Karabük TOKİ Emekli Evleri başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuru tarihi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Karabük'te 426 adet konut için emekli kategorisinde talep toplanıyor. İşte TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuru tarihi...

TOKİ Karabük başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük Konutları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Projede 2+1 daireler satışa çıkarılacak. Peki TOKİ Karabük başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük'te emekliler için konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye'ye yıllarca hizmet etmiş emekli olmuş ve hala ev sahibi olamamış insanları sosyal devlet ev sahibi yapmak zorundadır. Hamdolsun bugün o aşamaya geldik"

Karabüklü emeklilere TOKİ'den konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

Karabük'te emeklilere TOKİ evi müjdesi!

Batı Karadeniz Bölgesi’nde ise ilk defa Karabük’te yapılacağını belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilerden aradıkları şartları anlatarak, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.

TOKİ'den Karabüklü emeklilere müjde!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye'ye yıllarca hizmet etmiş emekli olmuş ve hala ev sahibi olamamış insanları sosyal devlet ev sahibi yapmak zorundadır. Hamdolsun bugün o aşamaya geldik"

TOKİ'den Karabüklü emeklilere konut!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye'ye yıllarca hizmet etmiş emekli olmuş ve hala ev sahibi olamamış insanları sosyal devlet ev sahibi yapmak zorundadır. Hamdolsun bugün o aşamaya geldik" dedi.

TOKİ Karabük'te TÜED üyelerini ev sahibi yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi.

TOKİ Safranbolu'da engelliler için kura çekilişi yapıldı!

Yazıköy'de yapımı tamamlanan TOKİ konutlarında engelliler için ayrılan 54 konutunda kuraları bugün çekildi 54 engelli vatandaşın konut sahibi olacağı kura çekimi Aslanlar SAKEM Şubesinde TOKİ yetkilileri ve Noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 31 Ekim 2014'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Karabük kura çekimi yapıldı!

Karabük Soğuksu Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Karabük Belediyesi işbirliğiyle inşaatı tamamlanan 361 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi...

TOKİ, Karabük'te 63 kiracıyı ev sahibi yaptı!

TOKİ, kentsel dönüşümde kiracıların da mağdur olmamasını sağlayacak projeleri uygulamaya koydu. Karabük'te inşa edilecek projede hak sahiplerinin yanı sıra 63 kiracının da konut sahibi olması sağlandı...

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi kapsamında Karabük kuraları çekildi. İşte TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

TOKİ Karabük Eflani'de 608 bin TL'ye!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Eflani 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Eflani projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eflani 2022 ucuz konut projesi...

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021!

TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura sonuçları 29.01.2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

toki karabük Haberi

toki karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emekliler için yapılan 396 konutun kura çekimi yapıldı.


Safranbolu Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan kura çekiminde konuşan Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, hizmetin gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Çok mutlu olduklarını belirten Bulut, "2+1 dairelerden meydana gelen konut projesinde daire fiyatları 98 bin liradan başlayıp, 134 bin liraya varıyor. Yıllarca çalışmış ancak bir ev sahibi olamamış emeklilerimiz devletimizin destekleriyle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar." diye konuştu.


Konuşmanın ardından yapılan çekilişle 396 dairenin sahipleri...