19 / 04 / 2024

toki kars konutları ne zaman teslim

toki kars konutları ne zaman teslim

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yapılan konutların hak sahiplerinin 15 Eylül 2015 tarihinde evlerini teslim alacaklarını belirtti.

TOKİ Kars Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan 698 konutun hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

TOKİ Kars Merkez'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Kars projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Kars Merkez başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

toki kars konutları ne zaman teslim Haberi

toki kars konutları ne zaman teslim

Milletvekili Mehmet Uçum’un girişimleriyle uzun zamandan beri sürüncemede bırakılan ve zaman zaman hak sahiplerinin tepkilerine neden olan TOKİ konutlarının kura çekimi 21 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak. Uçum, kura çekemi sonrasında Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’ndeki hak sahiplerine 15 Eylül 2015 tarihinde evlerinin teslim edileceğini kaydetti.

Öte yandan AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum’un Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan’ı makamında ziyaret etmiş, hak sahiplerinin sorunlarını görüşmüştü.

Uçum, TOKİ Başkanı Ergun Turan ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi’nde 641 hak sahibinin mağdur edilmeden bir çözüm üretileceğini ve mutabakat sağlandığını, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için TOKİ’nin çalışma başlattığı müjdesini de...