28 / 03 / 2024

toki kastamonu

toki kastamonu

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ o il için beklenen tarihi açıkladı! TOKİ'den son dakika 118 ucuz konut müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu projesi için merakla beklenen ihale tarihini açıkladı. İşte Kastamonuluların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için son dakika müjde geldi. Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu Seydiler'de kaç adet konut yapacak? Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar netleşti. TOKİ Kastamonu Çatalzeytin'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 63 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Çatalzeytin projesinde nasıl başvurulur?

TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar belli oldu. TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Cide projesinde nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kastamonu Cide 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...

toki kastamonu Haberi

toki kastamonu

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Kastamonu TOKi projesi Küre ilçesinde yükselecek.

Saman Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan TOKİ Kastamonu projesinde toplam 118 adet konut yer alacak. Yine TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Kastamonuluların yüzünü güldüren TOKİ Kastamonu Küre Samanlık projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/768761 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI...