25 / 04 / 2024

toki kocaeli stadyumu

toki kocaeli stadyumu

Kocaeli'de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit 'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Stadyum TOKİ tarafından yapılıyor.

TOKİ'nin 55 gayrimenkulünden 12'si satıldı!

TOKİ dün 17 ilde 55 arsanın satışını gerçekleştirmek için Eskidji ile müzayede yaptı. Müzayede sonucunda 12 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. Bunlardan İstanbul'daki arsalar tarım ve ticaret alanı...

Kocaeli Stadyumu 6 Mart'ta satılıyor!

TOKİ Kocaeli Stadyumu 6 Mart tarihinde Eskidji Müzayedecilik tarafından 69 milyon liraya satışa çıkarılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan stadyumun toplam alanı 72 bin metrekare...

Kocaeli Stadyumu kapılarını açıyor!

Kocaeli'de dış cephesi pişmaniyeye benzetilen Kocaeli Stadyumu, Kocaelispor - Fatma Belediyespor maçıyla açılacak...

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 192 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje 103 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

toki kocaeli stadyumu Haberi

toki kocaeli stadyumu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapılan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ tarafından yapılan stadyum, toplamda 150 bin metrekare alan üzerine kuruluyor. Tamamlandığında dış görünüşü İzmit'in simgesi olan pişmaniye şeklinde olması planlanan Kocaeli Stadyumu'nda, toplam bin kapalı, 700 de açık olmak üzere bin 700 araçlık otopark alanı da bulunacak. 33 bin kişi kapasiteli tribünlerde ise 576 VIP tribünü ve 50 adet loca bulunacak olan Kocaeli Stadyumu'nda, 22 adet asansör ve 64 adet de giriş kapısı bulunacak. 



'YEŞİL STADYUM' OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYACAK 


Stadyumun en büyük özelliklerinden biri de inşaatına başlanılan yerin eski bir taş ocağı olması. Kullanılmayan bir taş ocağı havzasına yapılan ve zemini kaya olması itibariyle Kocaeli'nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan pişmaniye simgeli Kocaeli Stadyumu'nun çevresine dikilecek...