26 / 04 / 2024

toki kocaelide emekliler için konut mu yapacak

toki kocaelide emekliler için konut mu yapacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Emekliler TOKİ'den nasıl ev alabilir?

54 şehirde konut üretim çalışmalarına devam eden TOKİ, 20 bin emekliyi ev sahibi yapmak için düğmeye bastı. Peki emekliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olabilir?

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

Hataylı emekliler TOKİ evleri istiyor!

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi'ni ziyaret etti. TÜED emekliler için TOKİ konutları istediklerini dile getirdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

toki kocaelide emekliler için konut mu yapacak Haberi

toki kocaelide emekliler için konut mu yapacak

Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze'ye her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında dün ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette; Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, il yöneticileri Hükmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Hakkı Koçak, Adnan Tok, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Gebze Belediyesi CHP'li meclis üyesi Eşref Emin Güzey ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. 


EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET ETTİLER 

İlçe binasında partililerle bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, beraberindekilerle birlikte daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Derneğin Gebze şube başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretme ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir,...