26 / 04 / 2024

toki konut kurası

toki konut kurası

TOKİ, 16 ilde 130 iş yeri ve 20 ilde bulunan 91 konutu ‘açık artırma' usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ'den günde 10 lira taksitle ev imkanı!

TOKİ vatandaşları ucuza ev sahibi yapmaya devam ediyor. Yeni konut proje ilanlarını resmi sitesinde yayınlayan kurum günde 10 lira peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor.

TOKİ kurası nasıl oluyor?

TOKİ mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut projeleri hayata geçiriyor. Peki, TOKİ kurası nasıl oluyor? İşte TOKİ kuraları..

Bunları yapanlar TOKİ Sosyal Konut kurasına katılamayacak! Öğrenmeden başvurmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ ile ilgili olarak kafalardaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı. Peki hangi kişiler, TOKİ’den yararlanamayacak? Hangi kişiler, kuradan muaf sayılacak? İşte detaylar…

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ'den 557 TL taksitle konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmayı sürdürüyor. 8 kentte toplam 1.365 konut kurasız satışa sunuldu. Fiyatlar 114 bin, taksitler ise 557 liradan başlangıç gösteriyor...

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

TOKİ Kayabaşı 3+1 konut kurası çekiliyor!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 4 bin 467 konut projesindeki 2+1 dairelerin kurası dün çekildi. Kura çekimi geç saatlere kadar devam etti. 3+1 dairelerin kura çekimi de bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ 50 bin konut kurası ne zaman çekilecek?

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) 67 ilde 140 proje ile yürüttüğü 50 bin sosyal konut projesi için başvuru süresi dün itibariyle sona erdi. Şimdi gözleri kura tarihlerinde...

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

TOKİ Mardin'de 5 konutu kurasız satışa çıkarıyor!

TOKİ tarafından Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 5 adet konut kurasız satışa çıkıyor. Projede başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor...

TOKİ Sivas Akıncılar 66 konut başvuruları başladı!

TOKİ Sivas Akıncılar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 66 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre Açık Satışa sunuluyor. Başvurular bugün başladı..

TOKİ Kars Merkez 698 konut kurası!

698 konutluk TOKİ Kars Merkez projesinde yer alan 52 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Kars Merkez 698 konut kurası ne zaman?

toki konut kurası Haberi

toki konut kurası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 16 ilde 130 iş yeri ile 20 ilde bulunan 91 konutu ‘açık artırma' usulüyle satılıyor. 

16 İLDE 130 İŞYERİ

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Samsun ve Tunceli şehirlerinde satışa çıkarılan işyerlerine vadeli sahip olabiliyor.

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da satışa çıkarılan işyerleri yüzde 10, peşin 120 ay vade, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Trabzon, Samsun ve Tunceli’de satılan işyerlerine yüzde 25 peşin 120 ay vade olarak satılıyor.

20 İLDE 91 KONUT

Açık artırma satışında alıcılar, 20 ilde satışa çıkarılan 91 konuta vadeli olarak satılıyor.

Ankara, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde,...