26 / 04 / 2024

toki konutları elazığ deprem

toki konutları elazığ deprem

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

TOKİ'den Elazığ'a 277 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da 277 konut inşa edecek, konutların ihalesi 16 Ekim'de gerçekleştirilecek.

TOKİ’den Elazığ Malatya ve Gaziantep’e toplam 4 milyar 396 milyon TL yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ, Malatya ve Gaziantep’te Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği konutların ve sosyal tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

toki konutları elazığ deprem Haberi

toki konutları elazığ deprem

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da meydana gelen derpremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını inceledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da enkazların ve riskli yapıların bulunduğu mahallelerde incelemede bulunduktan sonra depremzedelerle görüştü.

TOKİ tarafından yapılan ve depremzedelere verilmeye hazır halde bulunun konutları da gezen Kurum, yaptığı açıklamada, enkaz kaldırma işlemleri ile alakalı incelemelerde bulunduklarını dile getirdi.

550 konutluk bir projeyi gerçekleştireceğiz

Elazığ Sürsürü ve Mustafa Paşa mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 konut inşa edileceğini belirten Kurum, "Akabinde ağır hasarlı, riskli gördüğümüz Karşıyaka Mahallemizdeki iskan konutlarını inceledik. Yaklaşık orada da 400'e yakın bağımsız bölüm var. Orada da binalarımız riskli. Vatandaşlarımızı bu binalardan tahliye etmek suretiyle bu mahallede yaklaşık 550 konutluk bir projeyi gerçekleştireceğiz." diye...