19 / 04 / 2024

TOKİ konutları nereye şikayet edilir

TOKİ konutları nereye şikayet edilir

Satın aldığınız konutta müşteri kullanımı ile birlikte ortaya çıkan eksik ve kusurlar kime ve nasıl bildirilir? TOKİ konutları şikayeti nasıl yapılır? İşte TOKİ konutları şikayet hattı...

Deprem bölgesinde kalıcı konutlar nereye yapılacak? Bakan Karaismailoğlu tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi Adıyaman'da son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bakan Karaismailoğlu ayrıca kalıcı konutların nereye yapılacağını da açıkladı...

TOKİ konutları başvuru şartları 2019!

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkardığı 50 bin sosyal konut projesinde başvuru dönemi başladı. Peki başvurular nereye ve nasıl yapılacak? İşte TOKİ konutları başvuru şartları 2019...

TOKİ Giresun Aksu Konutları 600 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerine yapımına başlanan TOKİ konutlarında incelemede bulundu.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

TOKİ konutları nereye şikayet edilir Haberi

TOKİ konutları nereye şikayet edilir

TOKİ konutları şikayeti nasıl yapılır?

Satın aldığınız konutta müşteri kullanımı ile birlikte ortaya çıkan (kullanıcıdan kaynaklanmayan) eksik ve kusurları, TOKİ tarafından konutların kesin kabulünün yapılacağı tarihe kadar söz konusu projedeki yüklenici firmanın bulundurmak zorunda olduğu teknik elemanlara iletebilirsiniz. 


Ayrıca geçici site yönetimi de bu kapsamda gelen şikayetleri değerlendirmeye almaktadır. 


Ayrıca, TOKİ bünyesinde görev yapan Şikayet Değerlendirme Şube Müdürlüğü, gelen her türlü yazılı şikayeti inceleyip değerlendirmekte ve takip ederek 

sonuçlandırılmasını sağlamaktadır.


TOKİ konut şikayetleri:

İnşaat Hakkındaki Konular

 Çatı

 Dış Cephe

 Merpen

 Alçı, Boya, Sıva, Fasarit

 Seramik, Fayans, Karo Kaplama

 Kapı, Pencere, Cam

 Mutfak Dolapları

 Isı Yalıtımı

 Su Yalıtımı

 Asma Tavan

 Bodrum, Sığınak, Kapıcı Dairesi

 Yangın Merpenleri ve Kapıları

 Laminat, Halı


Mekanik Hakkındaki Konular

 Kalorifer Kazanı

 Duman Bacası

 Sirkülasyon Pompası

 Su Deposu

 Hidrofor

 Ses Yalıtımı

 Vitrifiye Armatür

 Doğalgaz

 Yangın Tesisatı

 Isıtma Tesisatı

 Su Tesisatı


Elektronik Hakkındaki Konular

 Asansör

 Diafon

 Merpen Otomatiği

 Kapı Otomatiği

 Elektrik Tesisatı

 TV Sistemi

 Telefon Tesisatı

 Pano, Sayaç


Altyapı Hakkındaki Konular

 İçme Suyu

 Kanalizasyon

 Yağmursuyu

 Yol, Kaldırım, Otopark

 Ada İçi Aydınlatma

 İstinat, İhata...