29 / 03 / 2024

TOKİ konutları Şanlıurfa inşaat sektörü

TOKİ konutları Şanlıurfa inşaat sektörü

Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı. Kimileri bunu memnuniyetle karşılarken kimisi ise karşı çıktı.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ Şanlıurfa 2019 kura çekimi yapıldı!

TOKİ tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek konutların hak sahipleri noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi...

TOKİ ile Şanlıurfa'da ailelerin yüzü gülüyor!

Şanlıurfa'da dar ve orta gelirli aileler için Karaköprü'nün gelişmekte olan mahallesi Maşuk-Seyrantepe'de TOKİ tarafından yapılan konutlar ailelerin yüzünü güldürüyor.

Şanlıurfa Maşuk 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ konutları Şanlıurfa inşaat sektörü Haberi

TOKİ konutları Şanlıurfa inşaat sektörü

Urfa’da son zamanlarda TOKİ konutlarında artış meydana geldi. Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı. Kimileri bunu memnuniyetle karşılarken kimisi ise karşı çıktı. 


İşte emlakçıların TOKİ konutları artışı ve inşaat sektörü üzerindeki etkileri hakkında söyledikleri:



TOKİ URFA’DA KONUT FİYATLARINI YARI YARIYA DÜŞÜRDÜ

Emlakçı Naci Çiriş ‘’ TOKİ inşaat sektörüne iyi yansıdı. En başta emlak ve konut fiyatlarının düşmesine neden oldu. Bahçelievler’de 160 bin liraya aldığımız ev şu anda 110 bin liraya düştü. Bu çok büyük bir etki ve ilerde de bu etkiyi görmeye devam edeceğiz. Emlak ve konut fiyatlarının düşmesi orta gelirlilerin ev alması için bir umut kapısı oldu. Hem taksitli alışverişi getirdi hem de fiyatların düşmesini sağladı. İnşaat sektöründe büyük bir rant vardı TOKİ sayesinde bu...