04 / 05 / 2024

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.

Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Seydişehir'e millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Millet Bahçesi projesi için start verdi. Projenin ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesindeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuldu ve başvuru süreci sona erdi. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek!

Başvuru sürecinin tamamlandığı TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projenin kurası saat 10:00 itibariyle başlayacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Stokta bulunan toplam 20 tane dairenin satışa çıktığı projede dairelerin fiyatları 68 bin 250 TL'den başlıyor.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinin stoğunda bulunan 20 tane dair kurayla satışa sunuluyor. Projenin başvuruları sona erdi. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesinde kurayla satışa sunulan 20 tane dairenin başvurular 5 ocak ile 9 ocak tarihleri arasında kabul edildi. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi Haberi

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi

Konya Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 22 Nisan'da yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor;

İhale Kayıt Numarası    :    2020/172220 
1-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1.426,64 m² İnşaat Alanına Sahip Millet Kıraathanesi, Büfe, WC, Balık Satış Birimi ve Su Deposu İnşaatı ile 88.769,15 m² Millet Bahçesi...