23 / 04 / 2024

TOKİ konya projesi

TOKİ konya projesi

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte Konyalıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Konyalılara ucuz konut müjdesi! 206 ucuz konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projesinde toplam 206 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Konya projesi detayları...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O İlçeye tam 206 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için merakla beklenen ihale tarihini de açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'nin Konya Sille Mahallesi’ndeki projesi iptal edildi!

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

TOKİ'den Konya'ya 831 yeni dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya 126 konut ihalesi yarın!

Konya İli Tuzlukçu İlçesi 126 Konut ile 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 170 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Halkapınar İlçesi, 3. Etap 170 Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Altınekin'e 205 yeni konut!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Emirgazi İlçesi 2. Etap 142 Konut ile 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya projesi 24 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Konya İli Yunak İlçesi 94 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi” ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Kadınhanı'na 111 konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kadınhanı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daire inşa edilecek. TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Konya'da bin 500 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, bu yıl 10 bin 793 konut ve 516 sosyal donatının yapılacağını söyledi. Turan, bin 500 konutun da Konya'da inşa edileceğini açıkladı.

TOKİ Konya Derbent'e 48 konut inşa edecek!

Konya Derbent ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) 48 konut yapılacağı bildirildi. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yazılı açıklama yaptı.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Konya projesi için tarih resmen belli oldu! Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 198 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 198 yeni konutu aman kaçırmayın... 

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

Konyalılar dikkat! TOKİ Konya projesi için beklenen tarih geldi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'nin Konya projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 63 adet konut yer alacak.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya İlk Evim kuraları çekiliyor! TOKİ Konya kura sonuçları 3 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Konya'da inşa edilecek olan konutlar için kura çekimi yapılıyor. TOKİ Konya kura sonuçları 3 Aralık 2022...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 396 yeni konut geliyor!

Dar gelirlileri kira öder gibi konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 396 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Konya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Konya Yunak'ta ayda 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! 

TOKİ Konya Yunak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yunak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yunak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yunak sosyal konut projesi... 

TOKİ konya projesi Haberi

TOKİ konya projesi

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Konya'daki yeni projesi Seydişehir ilçesinde inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi Seydişehir ilçesi, Gökçehöyük Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ Konya Seydişehir projesinde 238 adet konuta yer verilecek.

TOKİ'nin merakla beklenen Konya Seydişehir Gökçehöyük projesinin ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. Konyalıların yüzünü güldüren projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Konya TOKİ projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek. 

Seydişehir TOKİ 2022 projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 500 takvim gününde tamamlanması...