18 / 04 / 2024

toki kura tarihleri 2020

toki kura tarihleri 2020

100 bin konut için başvuru yapan milyonlarca kişi TOKİ 100 bin sosyal konut kuralarıyla ilgili detayları merak ediyor. Peki hangi illerde TOKİ kuraları çekildi?, TOKİ kuraları nasıl takip edilir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihleri açıklandı!

TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihleri belli oldu. Dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen projede, ilk kuralar İzmir Karabağlar için çekilecek...

TOKİ projeleri 2020 kura tarihi!

TOKİ 2019 - 2020 kampanyası başladı. Toplam 100 bin sosyal konutun satışa çıkarılacağı projelerde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Başvuruların 16 Aralık'ta başlayacağı projelerin kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ projeleri 2020 kura tarihi...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

TOKİ kura çekiminde resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! İşte il il kura takvimi! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

TOKİ kura çekiminde resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... İşte il il kura takvimi... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

Depremlerin ardından ara verilen TOKİ kura çekimleri, 8 Mart'tan beri tam gaz devam ediyor. TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman? İlk evim TOKİ İstanbul kura ne zaman?

TOKİ kura tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle TOKİ İstanbul kura tarihleri gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Merakla beklenen tarihler resmen belli oldu. TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

TOKİ İlk İş Yerim kura çekilişi resmen başlıyor! İşte il il ilçe ilçe TOKİ İlk İş Yerim kura takvimi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yeni kura tarihleri ile bu kuraların çekileceği il ve ilçeler açıklandı.

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

toki kura tarihleri 2020 Haberi

toki kura tarihleri 2020

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi başvuruları 16 Aralık 2019 - 15 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşti. Başvuruların ardından gözler kura çekimlerine çevrildi. Vatandaşlar “Hangi illerde TOKİ kuraları çekildi?”, “TOKİ kuraları nasıl takip edilir?'' gibi soruların cevaplarını araştırıyor. İşte TOKİ kuralarıyla ilgili tüm merak edilenler...

Yeni Akit'te yer alan habere göre; TOKİ tarafından birçok ilde inşa edilecek 100 bin konut için başvuru yapan bir milyonu aşkın kişi “TOKİ kuraları çekildi mi?” , “TOKİ kuraları ne zaman çekilir?” , “Hangi illerde TOKİ kuraları çekildi?” , “TOKİ kuraları nasıl takip edilir?” , “TOKİ kuraları internetten yayınlanıyor mu?” , “TOKİ’de ismi çıkmayanlar paralarını ne zaman alıyor?” sorularının cevaplarını merak ediyor. 

Kura çekimlerine koronavirüs arası

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi başvuruları ocak ayında tamamlandı. Kuralar Elazığ depremi...