28 / 03 / 2024

TOKİ Kütahya Gediz 4 etap

TOKİ Kütahya Gediz 4 etap

Kütahya Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan TOKİ 4. Etap 353 konutlarda yüklenici firma çalışmalara başladı.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya Gediz kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Gediz'de hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Kütahya Gediz TOKİ Konutları'nın inşaatı başladı!

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapılması kararlaştırılan TOKİ 4. Etap 353 konutun inşaatına başlandı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap için çalışmalar başladı!

Kütahya Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan TOKİ 4. Etap 353 konutlarda yüklenici firma çalışmalara başladı.

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

Kütahya Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan ve 07 Mart 2016 tarihinde hak sahibinin belirlendiği 4. Etap Konutların ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Kütahya Gediz’de 357 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya’nın Gediz ilçesinde inşa edeceği 357 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ Kütahya İli Gediz İlçesi 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 31 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Gediz 4 etap Haberi

TOKİ Kütahya Gediz 4 etap

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yaptığı açıklamada "Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile 4'ncüsü gerçekleştireceğimiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapılacak olan 2+1 Toplamda 258 asil+52 yedek ve 3+1 toplamda 95 asil+19 yedek 353 konut için arsa devri Gediz Belediyesi ile TOKİ arasında yapılmıştı. TOKİ Başkanlığı tarafından ihale edilen ve ihaleyi üstlenen AYBAR İNŞAAT tarafından hafriyat ve temel kazma çalışmaları başlatılmıştır. Arazide hafriyat çalışmalarını sürdüren yüklenici firma hafriyat alma çalışmaları yanında, zemin iyileştirme ve mobilizasyon çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. İlçemizde dördüncüsünün gerçekleştireceğimiz 4.Etap 353 konutun yanı sıra ayrıca büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Konutlar 2+1 ve 3+1 gibi farklı planlarda zemin+4 ve zemin+5 yüksekliklerinde inşaa edilecek. Konutların 258'i (52 yedek) 2+1 planında tasarlanırken,...