25 / 04 / 2024

toki malatya emekli konutları

toki malatya emekli konutları

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi.

TOKİ Malatya'da emeklilere özel konut satıyor!

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Tarafından Malatya’da satışa sunulan bin 83 konuttan yüzde 25’inin emeklilere ayrılacağı haberi üzerine açıklama yapan Mehmet Tangüner derneklerinden bağımsız olarak TOKİ’nin ayrı konut sattığını söyledi.

TOKİ Malatya'da 20 günde 500 talep topladı!

TOKİ'nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, 15-20 gündür kayıt toplamaya başladıklarını ve bu süreçte 500'e yakın talep aldıklarını söyledi.

TOKİ Malatya'da emekliler için ev yapacak!

TOKİ’nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, ev sahibi olmak isteyen emeklilerden kayıt aldıklarını belirtti.

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

TOKİ Malatya Beydağı'da yer alan 778 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede başvuru ücreti olarak 2 bin TL talep ediliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri...

TOKİ Malatya'da 250 liradan başlayan taksitle konut sahibi yapacak!

Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını belirten Mehmet Ergün Turan, "TOKİ, Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı 2015 başvuruları!

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı 2015 başvuruları T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Toplam 305 adet dairenin satışa sunulacağı projede fiyatlar 80 bin 323 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası!

2015 TOKİ Adana Emekli kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Adana Emekli başvurusu nasıl yapılır? İşte, TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Konutları'nda toplam 305 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru 2015!

Kura çekimi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Malatya Beydağı'nda daire fiyatları 80 bin 323 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı'nda daireler 3+1 olarak dizayn edildi. Toplamda 778 adet konutun satışa sunulduğu projede aylık taksitler 556,99 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Emekli başvurusu!

TOKİ Adana Emekli Konutları başvuruları devam ediyor. Peşinatsız aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabilecek projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 1.083 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 1.083 adet konut satıyor. Başvuruların 26 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede aylık 267,74 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

2015 TOKİ Malatya Merkez başvuruları!

2015 TOKİ Malatya Merkez başvuruları bugün başladı. Aylık 643,82 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 147,37 metrekare olarak tasarlanan 3+1 konutlar bulunuyor.

toki malatya emekli konutları Haberi

toki malatya emekli konutları

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi. 


TOKİ Başkanının arsası hazır olan yerlere emekliler için konut yapımına başlanacağını söylediğini aktaran Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, konutların yapımıyla ilgili kesin bir tarih verilemediğini söyledi. 

ARSA TALEBİNDE BULUNMUŞTUK 

Konutların kısa zamanda yapılacağını kaydeden Başkan Tangüner, "Genel Başkanımızla görüştüm. TOKİ Başkanı Mehmet Turan, arsası hazır olan yerlere emekliler için konut yapmaya başlayacaklarını söylemiş. Ama konuda kesin bir tarih verilmemiş. Biz arsa konusunda Milli Emlak'la da görüştük ve emekliler için yakın bir yere arsa talebinde bulunmuştuk. Eğer...