19 / 04 / 2024

toki Mamak kentsel dönüşüm

toki Mamak kentsel dönüşüm

TOKİ ve Mamak Beyediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Altıağaç-Karaağaç- Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında teslimler başladı.

TOKİ'den Mamak 2. ve 3. Etap'a 2.134 yeni konut!

Kentsel dönüşüm projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Mamak'taki 869 konutun yüzde 60’ı tamam!

TOKİ işbirliği ile Mamak Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Altıağaç- Karaağaç-Hüseyingazi projesinde 869 konutun yüzde 60’ı tamamlandı.

TOKİ'den Mamak'a 4 bin yeni konut!

TOKİ, Ankara Mamak'ta üç mahalleyi kapsayan alanda hayata geçireceği projeyle yaklaşık 4 bin konut inşa edecek. Başkan Turan: "Proje alanının büyüklüğü 575 bin metrekare. " dedi.

TOKİ Mamak'ta 447 konut daha yapacak!

TOKİ tarafından Ankara’nın Mamak ilçesine 447 konut inşa edilecek. 23 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca lise, ilköğretim okulu, 750 kişilik cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Mamak'ta 5 bin 420 konut inşa edecek!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak kentsel dönüşümde yeşil alan ihmal edilmiyor!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgili konuştu. Yavaş, "İnşallah 2 yılda yapıp teslim edeceğiz" dedi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

toki Mamak kentsel dönüşüm Haberi

toki Mamak kentsel dönüşüm

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) ile Mamak Beyediyesi'nin işbirliğinde ilçenin Altıağaç-Karaağaç- Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.  Toplam 574 bin metrekare alanı kapsayan projenin ilk etabında yapımına başlanan 869 konut, 2017 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek.


Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Mamak'ta, 1. etapta konutların yapımında sona gelinirken, 2-3 ve 4. etaplarda yeni binalar için temel kazı çalışmaları başladı. Toplamda 3011 konutun bulunduğu etaplarda proje kapsamında, 1 adet lise, 1 adet ilköğretim, 1 adet anaokulu, 1 adet camii, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet park olacak. Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde ettiğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti. Her geçen gün daha...