28 / 03 / 2024

toki maraş pazarcık orta gelir başvuru şartları 2020

toki maraş pazarcık orta gelir başvuru şartları 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi kapsamındaki 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Maraş depremleri dünya gündeminde! New York Times, deprem felaketi için 'Artık Antakya yok' başlığını attı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen, toplam 10 ilde ve Suriye'de de yıkıma sebep olan 7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler dünya basınının da gündeminde geniş yer tutuyor.  İşte o haberler...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih verdi! Pazarcık'a 210 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Pazarcık'ta 210 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. Millet bahçesinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Pazarcık Millet Bahçesi inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, Pazarcık ilçesinde inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

toki maraş pazarcık orta gelir başvuru şartları 2020 Haberi

toki maraş pazarcık orta gelir başvuru şartları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde 4 adet konuta yer veriliyor.

Konutların 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuldu.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 31 Mart 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 212 bin 188 TL, en yüksek konut bedeli 240 bin 622 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 31 bin 828 TL ile 60 bin 155 TL arasında değiştiği TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir grubu projesi için 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor. 

Peşinat oranının yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendiği TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir...