26 / 04 / 2024

toki maraş

toki maraş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı! Afşin'e 158 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 öğrenme!

TOKİ Maraş kura sonucu 13 Haziran 2019 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Maraş Dulkadiroğlu kura sonuçları 13.06.2019!

TOKİ Maraş Dulkadiroğlu kura sonuçları 13.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 624 adet konut bulunuyor.

Maraş TOKİ başvuruları 2019!

Maraş TOKİ başvuruları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 72 adet konut bulunuyor.

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Kıbrıslı Rum Andreas Lordos, Maraş'ı miras bıraktı!

KIBRIS kapalı Maraş’ta otelleri kaldığı için AİHM’e 115 milyon Euro’luk dava açıp Türkiye’den 22 milyon EURO alan 88 yaşındaki Kıbrıslı Rum Andreas Lordos, Güney Kıbrıs’ta tedavi gördüğü hastahanede öldü.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Emre Maraşlı ve Alaaddin Akar'dan peşinat desteği yorumu!

Ahmet Davutoğlu'nun konut alacaklara peşinatta yüzde 15-20 destek açıklamasıyla ilgili Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar yorum yaptı..

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

toki maraş Haberi

toki maraş

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek.

Kahramanmaraş Çağlayancerit ilçesinde inşa edilecek olan projeler İstiklal Mahallesi ve Fatih Mahallesi'nde inşa edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş İstiklal Mahallesi'nden 50 adet konut, Fatih Mahallesi projesinde ise 71 adet konut yer alacak.  TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/989889 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç)...