29 / 03 / 2024

TOKİ Mardin yatırım

TOKİ Mardin yatırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, 14 milyon TL tutarında 211 projenin hizmete alındığını açıkladı.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

TOKİ’den Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım!

TOKİ Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım gerçekleştirdi. TOKİ tarafından tamamlanan konut ve sosyal tesislerin de yer aldığı toplu açılışları gerçekleştirdi.

TOKİ Mardin yatırım Haberi

TOKİ Mardin yatırım

Mardin’deki açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam yatırım bedeli 514 milyon TL tutarında 211 projenin hizmete alındığını söyledi. Açılışı yapılan hizmet ve tesisler arasında TOKİ’nin ciddi yatırımları olduğunu anımsatan Erdoğan, TOKİ’nin bölgede yıkılmış, yakılmış bütün binaları ele alarak süratle yaptığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ tarafından il genelinde inşa edilecek 4.245 konut ile ticari birimlerden 1.355’inin Nusaybin’de olacağını belirterek, konutların 2017 sonunda anahtar tesliminin hedeflendiğini söyledi. Mardin’de 251 milyon TL yatırım yapan TOKİ, son olarak Mardin Merkez’de, içinde sosyal donatı alanları bulunan 1.978 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediyor.


DİYARBAKIR’A FARKLI PROJELER 

Diyarbakır’da 676 trilyon lira tutarındaki kamu ve özel sektör yatırımını hizmete aldıklarını söyleyen Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yapılan yatırımların toplam bedelinin ise 280 katrilyon lira...