24 / 04 / 2024

TOKİ Maşuk evleri

TOKİ Maşuk evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

TOKİ Maşuk Konutları için başvurular başladı!

TOKİ'nin 1.364 konutluk Seyrantepe (Maşuk) projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün başladı.

Maşuk TOKİ'de aidat eylemi!

Maşuk TOKİ diye bilinen Karaköprü ilçesi Seyetantepe mahallesinde bir araya gelen TOKİ konutları sakinleri aidat ve site yönetiminin yeterli bulmadıklarından dolayı eylem yaptı.

TOKİ’den Şanlıurfa’ya 2 milyar liralık yatırım!

Kentsel dönüşüm uygulamalarını incelemek amacıyla Şanlıurfa'ya gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Şanlıurfa'da toplam 2 milyar liralık yatırım bedeli belirlediklerini söyledi.

TOKİ Maşuk Evleri'nin teslimleri 25 Ocak'ta gerçekleşecek!

Şanlıurfa Maşuk bölgesinde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yaptırılan 907, 561 ve 1017 konut evlerin teslim tarihleri belirendi. Konutlar 25 Ocak'ta teslim edilmeye başlayacak

TOKİ Maşuk Evleri Ocak'ta teslim edilecek!

Şanlıurfa’da Maşuk Bölgesinde satışa sunulan 168 konut için 14 bin 154 başvuru olmuş ve 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” ile konutların Asil Hak sahipleri belirlenmişti.

TOKİ Maşuk Konutları başvuruları devam ediyor!

TOKİ'nin satışa çıkardığı 168 Maşuk konutu için başvurular devam ediyor. Pazartesi gününden bu yana Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubelerince 4 bine yakın başvurunun kabul edildiği öğrenildi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler başladı!

TOKİ güvencesiyle Şanlıurfa Maşuk'ta inşa edilen konutların teslimine başlandı. TOKİ Başkanı Turan, "İnşasını tamamladığımız 528 konutumuzu 2-27 Temmuz'da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi...

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de teslim dönemi başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de ye alan 171 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta yer alan 216 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Maşuk TOKİ 5. Bölge 2. Etap kapsamında yer alan 410 adet konut için sözleşme dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Maşuk 5.Bölge'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Maşuk 5.Bölge 2. Etap kapsamındaki 410 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018!

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 henüz belli olmadı. Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maşuk 5. Bölge kura sonucu sorgulama 2+1!

TOKİ Maşuk 5. Bölge kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi bugün yapılacak.

Şanlıurfa Maşuk Alt Gelir Grubu TOKİ'de başvurular sona eriyor!

16 adet 1 oda 1 salon, 410 adet 2 oda 1 salon dairenin yer aldığı Şanlıurfa Maşuk Alt Gelir Grubu TOKİ'de başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuruları 29 Ocak ile 9 Şubat arasında kabul edilecek. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan projede satışlar kura çekilişi ile yapılacak. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 2. Etap başvuruları sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap projesindeki 259 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuruları başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap projesinde yer alan 259 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2+1 kura sonucu!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2+1 kura sonucu açıklandı. 652 adet daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1+1 kura sonucu!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge projesinde toplamda 652 adet daire yer alıyor. İşte Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1+1 kura sonucu...

TOKİ Maşuk evleri Haberi

TOKİ Maşuk evleri

Şamlıurfa Maşuk bölgesinde bugüne kadar 6 bin 307 konutu hayata geçirdiklerini dile getiren TOKİ Başkanı Ergün Turan, “TOKİ olarak Şanlıurfa Maşuk bölgesinde yoğun bir konut üretimi gerçekleştiriyoruz. Yerel ve yatay mimari ile inşa ettiğimiz konutlarımız semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu mahalle kültürünü yansıtıp yeni bir yaşam alanı olacak. Maşuk bölgesinde yaklaşık olarak 3 bin konutumuzun inşası hızla devam ediyor. İnşasını tamamladığımız 528 konutumuz 2-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Vatandaşlarımıza yeni yuvalarından sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam dilerim” diye açıklama yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yaklaşık 30 bin kişilik yeni bir yaşam alanı sunacak olan projede  kentsel yaşam ve sosyal altyapılara erişim kolaylığı sağlanacak. Turan Maşuk projesi ile ilgili şu...