29 / 03 / 2024

toki memura ev

toki memura ev

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt gelir grubuna yönelik konutlar için başvurulara kolaylık sağlamak amacıyla aranan azami gelir sınırını yükseltti.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

'Adalet Bakanlığı personeline TOKİ'den ev verilsin' talebi: Milletvekili Meclis'te açıkladı!

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan personellerin taleplerini ve beklentilerini Meclis'te sıraladı. Bunların arasında TOKİ ile anlaşma yapılması da yer aldı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den ev alamadım diye sakın üzülmeyin! Bu ildeki yeni proje için beklenen gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kırıkkale projesi yarın ihaleye çıkıyor. TOKİ Kırıkkale projesinde toplam 126 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Aylık 4 bin 368 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular az önce başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ilde yürütülen yeni konut projelerine bir yenisi eklendi. Aylık 4.368 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı... Başvurular açıldı, hemen başvurun...

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! O illere 50 bin sosyal konut!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOİ 50 bin konut kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

Aylık 2.935 TL'ye TOKİ'den ev sahibi olun! Ödeme tablosu belli oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi doğrultusunda 250 bin konutun hak sahiplerinin netleşmesinden sonra yurttaşlar yeni projeler için gözlerini TOKİ'ye çevirdi. TOKİ uygun fiyatlara satışlara başlarken, 78.277 lira peşinata 101 m2 konut satılacağı açıklandı.

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Görenler şok! 60 bin lirası olan TOKİ’den ev sahibi oluyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için kurulan bir devlet kurumu olan TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlerin imdadına koşuyor. TOKİ’nin yeni kampanyasında 60 bin TL nakitle 3+1 dairelerin sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar…

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

toki memura ev Haberi

toki memura ev

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt gelir grubuna yönelik konutlar için başvurulara kolaylık sağlamak amacıyla aranan azami gelir sınırını yükseltti. Alt gelir grubuna yönelik konutlara daha fazla sayıda vatandaşın başvurabilmesi için azami net aile geliri şartı, ekonomideki gelişmelere bağlı 1090 YTL'den yüzde 23,85 artırılarak 1350 YTL'ye yükseltilirken İstanbul için bu tutar, geçim standardının yüksekliği nedeniyle 2 bin YTL olarak belirlendi. İstanbul için azami aile geliri sınırı, yüzde 48,14 artırıldı. Böylece, özellikle memurlar için yeniden ucuz konut yolu açılmış oldu. Azami gelir sınırı belirlenirken ailede bir memur, bir asgari ücretli bulunduğu kabul ediliyor.

TOKİ Başkanı Bayraktar, TOKİ'in öncelikli hedefinin yoksul ve dar gelirli kesim olduğuna dikkati çekerek, zengin...