23 / 04 / 2024

toki nevşehir konutları

toki nevşehir konutları

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

TOKİ'den Nevşehir'e 378 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir'e 378 yeni konut inşa edilecek. TOKİ'nin 2017 yılında İç Anadolu Bölgesi'nde birçok yatırımı olacak.

TOKİ Nevşehir'de 80 konut satacak!

Nevşehir Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir İl Merkezinde 80 adet konut satışı yapıyor. Alınan bilgiye göre; İlimizde kentsel yenileme projesi çerçevesinde yapılan 80 konutun satışı için takvim 25 Nisan tarihinden başladı.

Nevşehir Kalesi kentsel dönüşümünde 80 konut daha satışa çıkıyor!

Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında 4. etap olarak yapımı tamamlanan 754 konut içerisinde yer alan TOKİ'ye ait, 80 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4. etap olarak oluşturulan konutlar, düzenlenen kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı.

TOKİ Nevşehir 4.Etap Konutları 2016'da teslim edilecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından TOKİ ile iş birliği halinde yürütülen konut üretimi aralıksız devam ediyor. 754 konutluk konut ağının bu yıl sonuna kadar tamamlanması ve 2016 yılından itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Nevşehir 4. Etap inşaatı sürüyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve TOKİ ile işbirliği halinde yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanlarında konut üretimi aralıksız devam ediyor.

TOKİ Nevşehir'de 600 yeni konut yapacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

TOKİ Nevşehir Bekdik'te 600 konut inşa edecek!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bekdik mahallesinde ise 600 konut inşa edileceğini belirtmişti. Ünver "Kale dönüşüm projesi çerçevesinde Bekdik mahallesinde 600 konutluk bir projeyi hayata geçireceğiz" dedi

Nevşehir'de TOKİ tarafından 754 konut yapılıyor!

TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve de Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi' nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Nevşehir 4. Etap Konutlarında çalışmalar devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları 18 ay içinde teslim edilecek!

Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun bulunduğu alanda, zemin etüd çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ Nevşehir Kozaklı projesi!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Kozaklı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Kozaklı TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Kozaklı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

TOKİ Nevşehir Kozaklı ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Kozaklı'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 140 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

toki nevşehir konutları Haberi

toki nevşehir konutları

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar konuşuldu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli’nin yanı sıra uzmanlar katıldı.

3 saat süre ile devam eden toplantıda, Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliği içerisinde şehir merkezinde yürütülen yatırımların yanı sıra, bundan sonraki süreçte yapılması öngörülen yatırımlar ele alınarak bu çalışmalara ilişkin açıklamalar...