20 / 04 / 2024

TOKİ Onikişubat Konutları 2016 teslim

TOKİ Onikişubat Konutları 2016 teslim

Onikişubat Belediyesi tarafından, dar gelirli vatandaşların konut edinebilmeleri için geçen yıl başlatılan toplu konut projesi hedeflenen sürede tamamlandı.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi bugün!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020!

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura sonucu 4 Haziran 2020 listesi ve TOKİ 100 bin konut Kahramanmaraş kura sonuçları...

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 350 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Onikişubat projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Onikişubat Konutları 2016 teslim Haberi

TOKİ Onikişubat Konutları 2016 teslim

Onikişubat Belediyesi tarafından, dar gelirli vatandaşların konut edinebilmeleri için geçen yıl başlatılan toplu konut projesi hedeflenen sürede tamamlandı. Konutlar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın teşrifleriyle bugün düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek. Kurban Bayramı öncesinde konut sahiplerini yeni yuvalarına kavuşturarak, çifte bayram yaşatan Onikişubat Belediyesi’nin projesi, Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul alanında yayın yapan ulusal haber portallarının da dikkatini çekti. Konunun uzmanı gazetecileri Kahramanmaraş’ta konuk eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, projenin detaylarını anlattı. Vatandaşları TOKİ rakamlarının da altındaki meblağlarda ev sahibi yapıldığını dile getiren Başkan Mahçiçek, “Geçen yıl 12 Şubat’ta başladığımız toplu konut projemizi Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak, sahiplerine teslim edeceğiz. Bu ailelerimizin ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyoruz. Tabi ki bu bizler için de güzel bir duygu. Gerçekten Kahramanmaraş’ın en nezih alanlarında,...