29 / 03 / 2024

toki osmaniye emekli konutları

toki osmaniye emekli konutları

TÜRKİYE Emekliler Derneği (TÜED) Osmaniye Şubesi Başkanı Mustafa Uyan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilerin ev sahibi olabileceği proje hazırlandığını söyledi.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

6 soruda TOKİ Osmaniye Sosyal Konut Projesi 2022! Osmaniye ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı.TOKİ Osmaniye projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Osmaniye 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen yaşlıları da düşünüyor. Emekli maaşı ve geliri aylık net 5 bin 500 TL'yi geçmeyenler, TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik satışa çıkardığı konutlardan yararlanabiliyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

toki osmaniye emekli konutları Haberi

toki osmaniye emekli konutları

TÜRKİYE Emekliler Derneği (TÜED) Osmaniye Şubesi Başkanı Mustafa Uyan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilerin ev sahibi olabileceği proje hazırlandığını söyledi. 


Uyan, "Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı 'TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme' kampanyasında Osmaniye’deki emeklilerimiz de ev sahibi olabilecek" dedi. 


TOKİ'nin onay vermesinin ardından başvuruların başlayacağını söyleyen Uyan "Konut sahibi olmak isteyen emeklilerin derneğimiz üyesi olması ve üzerine herhangi bir mülkiyeti bulunmaması gerekiyor. Bu şartlara uygun emekliler, derneğin faaliyet gösterdiği illerdeki şubelere başvuru yapabiliyor. Emekliler 2+1 evlerin 240 ayda 250 lira taksiti bulunuyor. 3+1'ler için ise fiyat henüz belirlenmiş değil" diye konuştu. 


Hürriyet...