24 / 04 / 2024

TOKİ projeleri 2015

TOKİ projeleri 2015

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ'den emeklilere konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ 8 yılda 600 bin yeni konut inşa edecek!

637 bin konut inşa eden TOKİ'nin 2023 hedefi 1.2 milyon adet. TOKİ Başkanı Ergün, 20 yıl içinde ise Türkiye'de 6.7 milyon konutun yıkılıp, yeniden inşa edileceğini söyledi

TOKİ 9 yılda 500 bin konut inşa edecek!

Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan: "9 yıllık bir hedefimiz var ve bu hedefimizde 500 bin konut üreteceğiz. Yıllık 60 bin 70 bin konut yapacağız. " dedi.

TOKİ 5,5 milyon kişiye yuva olacak!

TOKİ Başkanı Turan, "2023 yılında Türkiye'de yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

2023'te 5,5 milyon kişi TOKİ'nin yaptığı evlerde oturacak!

TOKİ Başkanı Turan: "2023 yılında Türkiye'de yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

TOKİ alt gelir grubu için 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubu için yıl sonuna kadar 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşümde öncelik deprem kuşakları olacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yeni hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Programı”nın tamamlanmak üzere olduğunu açıklayarak, “Yeni programa göre, kentsel dönüşümde önceliğimizi deprem kuşakları olarak tespit ettik” dedi.

TOKİ projelerinde yöresel taşları tercih ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, konut yaptıkları bölgelerin ekonomisine katkı sağlamak ve kalıcı yapılar inşa etmek için konut yapımında yöresel taşları kullanmayı tercih ettiklerini söyledi.

TOKİ 2015'te 50 bin nitelikli konut yapmayı hedefliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 2002'den 2014'e kadar 650 bin konut ürettiklerini ifade ederken,2015 yılı içerisinde 50 bin nitelikli konut yapmayı hedeflediklerini belirtti.

TOKİ yurt dışına açılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), çıtasını yükseltti. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yakın zamanda hem yurt içinde hem de yurt dışında farklı çalışmalar geliştireceklerinin müjdesini verdi.

TOKİ 81 ilin 79'unda konut inşa ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 81 vilayetin 79'unda aktif, 800'e yakın şantiyesi olduğunu söyledi. Turan, TOKİde çalışan idari personel ve ekiplerin çok yetenekli olduğunu ifade etti..

TOKİ Türkiye'nin 50 yıllık ihtiyacını görecek tesisler inşa ediyor!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, son 3 yılda 286 hastanenin ihalesini gerçekleştirdiklerini, inşaatlarının yarısına yakınını tamamladıklarını belirterek, "146 hastane inşaatımız devam ediyor." dedi..

TOKİ 12 yılda 650 bin konut üretti!

TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ, 12 yılda 81 vilayette 650 bini aşan konut üretti. Türkiye'de 12 yılda üretilen toplam konutun yaklaşık yüzde 9'u TOKİ tarafından üretilmiş. 2015'te 50 bin nitelikli sosyal konut üretmiş olacağız" şeklinde konuştu.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ Şubat 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Tam 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje inşa edecek. İşte il il TOKİ projeleri...

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

TOKİ'nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmit projelerinin maliyeti 3 milyar 859 milyon 627 bin TL olarak açıkladı. İşte pek çok kişi tarafından merakla beklenen İzmit TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

İlk İşyerim projesi nerelerde? İlk evim ilk iş yerim nasıl başvurulur?

TOKİ projeleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Özellikle ilk işyerim projesinin detayları. İşte TOKİ ilk işyerim hakkındaki ayrıntılar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

Bakan Kurum’dan orta gelirli aileler için ucuz konut müjdesi! Canlı yayında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kurum, orta gelirli kişiler için yakında yeni bir proje olacağını açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları 7,5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için 7,5 milyonu aşkın bir başvuru geldiğini söyledi.

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projeleri ve konut fiyatlarına ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili değerlendirmeleri...

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

TOKİ projeleri 2015 Haberi

TOKİ projeleri 2015

Toplu Konut İdaresi’nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğu belirten Turan, “Önümüzdeki 8-9 yıl içerisinde alt ve orta gelir grubuna yönelik asgari 550 bin konut daha üreteceğiz. Böylelikle 2023 yılında Toplu Konut İdaresi binalarında oturan vatandaş sayımız 5,5-6 milyon olacak.” dedi.


Emekli vatandaşlara 250 lira taksitle ev


Yeni dönemde asıl vizyonun, kuruluş amacına uygun olarak, konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten Turan şunları kaydetti: “Yeni dönemden, Başbakanımızın bize hedef gösterdiği başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile alt gelir grubuna yönelik konutlarımızı önümüzdeki haftadan itibaren arz edeceğiz. 2014-2015 Nisan ayı arasında Türkiye’de 50 vilayette 175 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin konutu vatandaşlara sunduk.”


200 bin konut


Alt gelir grubundaki vatandaşların...