20 / 04 / 2024

TOKİ Safranbolu Evleri fiyat listesi

TOKİ Safranbolu Evleri fiyat listesi

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi kapsamında 426 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

Karabük Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje kapsamında 2+1 daireler bulunuyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille'de yer alan 200 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Safranbolu Evleri fiyat listesi Haberi

TOKİ Safranbolu Evleri fiyat listesi

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları için peşinat olarak minimum 11 bin 344 TL isteniyor. Projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor. 


TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi 12 Şubat 2016 Cuma günü düzenlenecek. Projede 2+1 şeklinde dizayn edilen 426 konut emekliler için satışa sunulacak. 


Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapılacağı Karabük TOKİ Saftanbolu Projesi'nde 329 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Karabük Safranbolu Evleri ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. 


Satış duyurusu için