27 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Bozova ihaleleri

TOKİ Şanlıurfa Bozova ihaleleri

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şanlıurfa Bozova'ya sosyal tesis!

Bozova'daki çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Halkımıza hizmet götürmeyi AK Belediyelerin anlayışı olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Bozova'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Bozova prestij caddeye kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Bozova ve Suruç'a prestij cadde!

Şanlıurfa'nın 5 ilçesinde prestij cadde çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova ve Suruç'taki prestij cadde uygulamasında da mevcut güzergahları asfalta hazır hale getirdi.

Şanlıurfa Bozova Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, yıllardır içme suyu sorunu yaşayan Bozova Yavuz Sultan Mahallesi'nin su sorununu çözüyor.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 3 bin 636 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şanlıurfa'nın yeni Esentepesi, olarak adlandırılan Maşuk'ta biri 528, diğeri 836 olmak üzere toplam 1364 konutluk projenin yapım startını vermeye hazırlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Bozova ihaleleri Haberi

TOKİ Şanlıurfa Bozova ihaleleri

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İKN    :    2020/194273 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı    :    Y-1-2-3-6A-11-12-14-…-29-...-37 Hatlarına...