25 / 04 / 2024

TOKİ şanlıurfa konutları satılık

TOKİ şanlıurfa konutları satılık

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başla emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Maşuk 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Şanlıurfa Hilvan TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 919 konut başvuru tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 919 konut başvuru tarihleri 1 Ağustos-29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 1 Ağustos-29 Aralık 2017 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk sözleşme tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 1. ve 2. Etap'ta yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge sözleşme dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.ve 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların sözleşmeleri 10 Temmuz 2017-13 Temmuz 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Emekli Konutları 7 bin TL peşinatla!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Projedeki daireler için başvurular başladı. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru şartları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede 37 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir fiyatları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları için 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütelecek. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir fiyatları ne kadar?

TOKİ şanlıurfa konutları satılık Haberi

TOKİ şanlıurfa konutları satılık

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başla emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren ve yeni projeler üreten TOKİ, Şanlıurfa Maşuk'ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere toplam 747 konutu satışa çıkarıyor. Satışa sunulan konutlar arasında alt gelir grubu kapsamında bulunanlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı. 


Şanlıurfa Maşuk'ta 107'si alt gelir grubu, 61'i sosyal konut olmak üzere toplam 168 konut satışa sunuldu. 1+ 1 ve 2+1 niteliğindeki 107 konutun taksit ödemeleri 240 liradan başlıyor. Konutlar yüzde 12 20 peşin ve 180 - 240 ay vade seçenekleri ile satılacak. Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibarıyla başlayacak alt gelir grubu konutlarından emeklilerimiz için yüzde...