28 / 03 / 2024

toki Şanlıurfa-Siverek

toki Şanlıurfa-Siverek

Toplu Konut İdaresi Batman Kozluk'a ilköğretim okulu, pansiyon ve lojman ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Siverek Kalesi çevresindeki evler kamulaştırılacak!

Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa ve ilçelerini ilgilendiren önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Siverek’in tarihi kalesi çevresindeki evlerin kamulaştırılacağı açıklandı.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Siverek'teki arsa satılmasın diye tabela dikildi!

Şanlıurfa Siverek'te bulunan hisseli arsanın sahiplerinden birkaçı arsanın satılmaması için tarlaya tabela dikti. Tabelaya hissedarlar tarafından "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazısı yazıldı.

Şanlıurfa Siverek'te arazi kavgası!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 1 dönümlük arazi için kavga çıktı. Yuvar Mahallesi’ndeki kavgada 1’i ağır 7 kardeş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Siverek Dere Islahı, Yağmur ve Kanalizasyon Şebekesi Yapılması İşi" kapsamında aylık değerlendirme toplantısına katılarak sahada devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'te arazi tartışması!

Şanlıurfa Siverek'te aralarında daha önce arazi anlaşmazlığı bulunan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga çıktı. Tartışmanın büyümesiyle 2 kişi gözaltına alındı.

toki Şanlıurfa-Siverek Haberi

toki Şanlıurfa-Siverek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Batman Kozluk'a ilköğretim okulu, pansiyon ve lojman, merkez ilçeye ise lise, spor salonu, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı.

TOKİ'nin Giresun-Şebinkarahisar ve Şanlıurfa-Siverek'e hastane, Ankara-Yapracık 3. bölgeye ise konut inşaatları için açtığı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre Batman Kozluk'a konvansiyonel kalıp sistemiyle 24 derslikli ilköğretim okulu, 300 kişilik pansiyon, 10 daireli lojman, merkeze ise 24 derslikli lise, spor salonu adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 7 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede şartname TOKİ'den satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götür bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna...