19 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa

TOKİ Şanlıurfa

TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut nerede? Kaç konut inşa edilecek?Başvurular ne zaman bitecek? TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019!

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019 kampanyasında 400 konut yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Şanlıurfa 2019 talep dönemi ne zaman bitiyor? İşte TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa 2019 detayları...

TOKİ ile Şanlıurfa'da ailelerin yüzü gülüyor!

Şanlıurfa'da dar ve orta gelirli aileler için Karaköprü'nün gelişmekte olan mahallesi Maşuk-Seyrantepe'de TOKİ tarafından yapılan konutlar ailelerin yüzünü güldürüyor.

TOKİ Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut yaptı!

Partisince Şanlıurfa Nevali Otel arkasında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut projesinin hayata geçirildiğini belirtti..

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ Şanlıurfa'da 317 konutu satıyor!

Şanlıurfa'da TOKİ tarafından kurasız olarak satışa sunulacak konut sayısı belli oldu. Alınan bilgiye göre, 317 konut kurasız olarak satışa sunulacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 61 konut satacak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 450 konut projesi kapsamında yapılan konutlardan 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 61 adet konutu satışa çıkaracak. Peki başvurular nereye yapılacak?

TOKİ Şanlıurfa'da anahtar teslimi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa'da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ'den emekliler için özel kontenjan fırsatı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşlarımızın düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi olabilmeleri amacıyla yeni projeleri satışa sundu.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2015!

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL alınan TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri'nde toplam 467 konut satılıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2015 ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 149 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şanlıurfa başvuruları 2015 'te 1 Temmuz'da başlıyor.

TOKİ 7 ilde 1.863 konut satışa çıkardı!

TOKİ piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla 7 ilde 1.863 konutu düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile satışa sundu.

TOKİ Şanlıurfa başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı Şanlıurfa Viranşehir'de toplam 616 adet konut satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut yapacak!

Ak Parti Şanlıurfa iI Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TOKİ tarafından Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapılacağını açıkladı. Beyazgül, "Bizim arzumuz özellikle dar gelirlilerimiz için daha fazla konut yapılması" dedi.

TOKİ 8 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul'da dar gelirliler için yapacakları konutların fiyatlarını ve projenin detaylarını açıkladı. İstanbul'da dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura çekimi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 304 daire satışa sunuluyor. 10 bin 60 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de komutan konutu yaptırıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi!

Emekli vatandaşlar için 304 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Şanlıurfa Akabe Projesi'nde 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Şanlıurfa Akabe TOKİ Evleri fiyatları 88 bin TL'den başlıyor. Projede 293 TL aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekilişi için başvurular tamamlandı. Satış fiyatlarının 88 bin TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Emekli TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura!

Emekli TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura satışları 304 adet konut için gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 293 TL'den başladığı projede 75 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

Akabe TOKİ Şanlıurfa emekli kura çekimi!

Akabe TOKİ Şanlıurfa emekli kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Konut fiyatlarının 88 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura satışları kapsamında 304 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 293 TL taksitlerle ödeme yapılabilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri!

TOKİ Şanlıurfa Akabe 2016 kura çekilişleri 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 304 dairenin satışa çıkarılacağı projede 240 ay vade imkanı sunuluyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'da 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki Şanlıurfa Akabe TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonların yer aldığı projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez 315 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Küçükler (Akabe) Mevkii 315 adet konut, 1’er adet ticaret merkezi ve camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Haberi

TOKİ Şanlıurfa

1.       TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek?
TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut 2019 kampanyasında toplam 400 adet konut inşa edilecek.

2.       TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut nerede?
TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut 2019 kampanyasındaki inşa edilecek olan 400 konutun nereye inşa edileceği, gelen talepler sonrasında belli olacak. 

3.       TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut başvuruları ne zaman başladı?
Başvurular 6 Mart 2019 tarihinde başladı. 

4.       TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek?
Başvurular 19 Nisan 2019 tarihinde sona erecek. 

5.       TOKİ Şanlıurfa 50 bin konut başvuru şartları neler?
- Başvuru yapacakların kişilerin T.C. vatandaşı olması gerekiyor. 
- 2 oda 1 salon tipteki dairelere...