24 / 04 / 2024

toki selçuk 2022 başvuruları

toki selçuk 2022 başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi! 'Elinde dolar olan dikkat etsin'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer adım adım yaklaştığımız 2022 yılı sonu için dolar kuru tahminini açıkladı.

Selçuk Geçer açıkladı: Dolar 2022'yi kaç TL'de kapatacak?

'Dolar kahini' olarak tanınan Selçuk Geçer, dolar kurunun 2022 yılını kaç TL seviyesinde kapatacağını açıkladı.

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.

Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022! TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinin kura çekimi bugün yapılacak. İşte Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022 ve TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi...

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

Selçuk Geçer 'Dolar 30 lirayı geçer' diyerek tarih verdi içler acısı durumu ifşa etti

Türkiye'de doların seyri yıl sonuna kadar ne olur, geçen sene 7 liradan 9 liraya oradan da 18 liraya fırlayan dolar 2022 yılının sonunda kaç lirayı görecek. Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde yeni zirvelere doğru yol alacağını açıkladı.

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Selçuk konut belirleme kuraları çekildi!

TOKİ İzmir Selçuk projesinde konut belirleme kuraları bugün çekildi. TOKİ İzmir Selçuk projesi kapsamında 1.384 konut sahibini buldu. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 konut! 

TOKİ'nin İzmir Selçuk'ta inşasına devam ettiği 620 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, söz konusu çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 209 yeni konut!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

toki selçuk 2022 başvuruları Haberi

toki selçuk 2022 başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvurular başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ İzmir Selçuk projesi için başvurular 18 Temmuz tarihinde başlayacak ve 22 Temmuz tarihinde sona erecek.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ İzmir Selçuk projesinin kura çekimi 1 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. 92 adet konutu  yer aldığı proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. 

Peki TOKİ İzmir Selçuk projesinde kaç konut yer alıyor? Projeye kimler başvurabilir? TOKİ İzmir fiyatları ne kadar? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde 193 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Proje için başvurular;

-Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi