19 / 04 / 2024

TOKİ Seyrantepe Konutları 2015 teslim

TOKİ Seyrantepe Konutları 2015 teslim

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Seyrantepe Konutları 2015 teslim Haberi

TOKİ Seyrantepe Konutları 2015 teslim

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Seyrantepe konutlarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konutların anahtar tesliminin 20 Ekim Salı günü yapılacağını açıkladı. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşların mağdur edilmemesi için Seyrantepe Konutları’nın inşa edildiğini belirten Başkan Fadıloğlu, anahtar tesliminin ise 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’de, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek programla gerçekleştirileceğini ifade etti.


"HEDEF, YAŞANABİLİR ŞEHİTKAMİL"

Diğer konutların ise yıl sonu itibariyle teslim edileceğini ifade eden Fadıloğlu, Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa etmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Fadıloğlu "Şu ana kadar teslimatın gecikmesi söz konusu değil Vatandaşlarımızın haklı olarak ‘gecikti’ demesinin sebebi, konutları eksiksiz ve konforlu konut teslim edebilmekti. Bütün denemeleri, temizlikleri...