20 / 04 / 2024

TOKİ Seyrantepe teslimleri

TOKİ Seyrantepe teslimleri

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız ödeme yapılan Avangart İstanbul projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Seyrantepe ve Sultanbeyli hastanelerinde sona gelindi!

TOKİ Başkanı Turan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul Seyrantepe ve Sultanbeyli'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri bugün itibariyle başlıyor, proje 118 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

TOKİ Seyrantepe'nin çehresini değiştirecek!

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen Seyrantepe (Maşuk- TOKİ) mahallesinde vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak meydan ve yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri sona eriyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün sona eriyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi projesinde 269 konut bulunuyor.

TOKİ Seyrantepe teslimleri Haberi

TOKİ Seyrantepe teslimleri


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, hak sahibi tüm vatandaşları törene davet etti. 



SEYRANTEPE KONUTLARI'NIN ANAHTARLARI HAZIR Gaziantep'te yaşanan konut sıkıntısını ortadan kaldırmak ve yeni yaşam alanlan oluşturmak için çalışmalannı aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi,Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimini törenle gerçekleştirecek. Seyrantepe Konutlan'ndaki tamamlanmış daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da düzenlenecek 'anahtar teslim töreni' ile hak sahiplerine teslim edilecek. 


966 DAİRE İÇİN 'ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK Düzenlenecek törene ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Biz Şehitkamil Belediyesi olarak kentsel dönüşüm için kullandığımız...